Jeroen van Veen

Hij is componist, producer en pianist en volgde zijn opleiding aan het Utrechts Conservatorium. Als pianist is hij prijswinnaar van diverse concoursen en geeft hij concerten over de hele wereld.

Jos Gaarenstroom

Skatepark Sweatshop is dé plek in Den Haag en omstreken waar skateboarden, graffiti en breakdancen het beste tot hun recht komen.

Martijn Hünteler

GreenFox is 7 jaar geleden begonnen met een unieke methode om bestaande verlichting energiezuinig te maken. Hierbij hebben we vanaf dag één mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt betrokken in het proces.

Pascal Trompert

Koffie kent onverwachte krachten.

Mario Prak

Mario Prak is directeur bij BAM Infra Regio West Wegen.

Brendon Koolen

Leren van de topsport! Waarom gaat het goed met Dafne Schippers en presteert het Nederlands Elftal ineens minder?

Omar Zwanenburg

Social Cleaning is een uniek schoonmaakconcept binnen de WERKFABRIEK waarbij kwaliteit, prijs en participatiewet samen komen.

Jasper Langbroek en Jeroen van Ditmarsch

twee vrienden die hun passie voor bier met u willen delen!

Monica Verweij

is beeldend kunstenaar in de breedste zin van het woord en heeft het bedrijf VERF.

Victor Elsendoorn

is specialist in "applicatie vloeiende en grenzeloze" externe en interne datanetwerken.

Wilma Marijnissen

is scenograaf / beeldend kunstenaar en heeft een liefde voor de relatie tussen mens en plek.

Charlot de Graaf

Het herfstnummer van LEVEN! 2014 Magazine wijden we een uitgebreide special aan de Binckhorst.

Jan Rufer

presenteert zijn zelfgebouwd elektrische fietsen.

Maarten Schenkeveld

Zijn werk berust voornamelijk op restricties en vrijheden.

Josine Kalkman

Solutions!-vpr is re-integratieconsulent en begeleid met name werkgevers en werknemers in het 2e ziektejaar.

Siete Hamminga

Robin Radar Systems heeft als missie om de vliegveiligheid van zowel vogels als mensen te vergroten.

Salim Hadri van Milvum

Wij ontwikkelen apps voor overheden, gemeentes, bedrijven en consumenten.

Willy Mooren

BooM packaging is gehuisvest sinds 2006 in de Caballero Fabriek.

AAARCHITECTEN

Wij zijn ervaren in het realiseren van complexe, logistieke opgaven in combinaties van woningbouw, zorg, utiliteitsbouw, renovatie en hergebruik.

Peter Damen

De deelnemers van Reflex hebben vaak een verslavings- en psychiatrisch probleem.

Trevor Howe

In muzikaal onderwijs zijn de eerste stappen erg belangrijk. Techniek en een goede basis stellen de student in staat hun potentieel te bereiken.

Annemarie de Jong

De taartjes van Annemarie maken blij! Ze heeft culinaire skills, en maakt haar taarten met een passie en liefde die je kunt proeven.

Klaas Punselie

Onder het motto #SAMENBETER worden organisaties en bedrijven door Firma de Groot geholpen bij het realiseren van hun doelen.

Menno Mulder

Passie is mooi maar, bezieling maakt het verschil. Bij grafisch bureau Dutch fellow zijn wij ervan overtuigd dat vrijheid van meningsuiting en vrije wilsbeschikking het beste uit mensen haalt.

Johan Euser

Paviljoen Kobus is een leer-werk restaurant gelegen aan de Trekvliet waarbij getracht wordt de medewerkers weer in de maatschappij terug te brengen.

Gerrit Jan van ’t Veen

is als partner bij Dutch Coast betrokken bij tientallen projecten en initiatieven op het gebied van technologie en innovatie.

Henk van Loon

Wij zorgen op een sociale en zakelijke manier dat onze medewerkers hun mogelijkheden maximaal benutten en daardoor kunnen participeren in de maatschappij.

Marcel Bos

Onze passie ligt bij het digitaal optimaliseren van bedrijfsprocessen waardoor de efficiency sterk verbetert.

Wouter Westerman

Wilt u bedrijfsgoederen opslaan? Bijvoorbeeld archieven, promotiemateriaal, meubilair of bulkgoederen?

Sandra Jansen

SJ Office Support creëert rust en ruimte om zodoende ondernemers te laten groeien en bloeien.

Sultan Sahin

Mindfulness is voor iedereen die met angst, onzekerheid, depressie, burn-out, stress, depressie, innerlijke onrust, slaapproblemen en piekeren leeft.

Kees Herweijer

De BLF treedt op als belangenbehartiger voor bedrijven, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Binckhorst, Laakhaven en Fruitweg (inclusief Marktweg).

Joost Heggers

Zelf weten, zelf kunnen… zelf doen! Of het nu gaat om onderhoud, aanpassingen of een verbouwing van uw huis… kennis van zaken is belangrijk!

Floor Timmermans

Een korte stoelmassage kan je al een geheel ontspannen en herboren gevoel geven. De massages zijn op basis van drukpunten die zorgen voor de doorstroming in je lichaam.

Driesse van de Weg

Of het nu gaat om een technische productie, het verzorgen van entertainment, het aanvragen van de benodigde vergunningen of het meedenken over of het schrijven van een creatief concept...

Anouk Veerkamp en Tim Prudon

Studio Piranha is een grafische studio die vol passie totaal concepten aanbied en uitwerkt.

Amanda Bouman

De hele dag nemen we indrukken waar met onze zintuigen. Het meeste filteren we eruit doordat we onze omgeving niet op bewust niveau ervaren.

Koos Havelaar

Den Haag staat niet in de eerste plaats bekend als industriestad. Toch kent de stad een rijk industrieel verleden; het nog aanwezige erfgoed getuigt hiervan.

Lennard Poel

Bedrijf Bloei presenteert op de I'M BINCK netwerkbijeenkomst de City Health Challenge: we worden dagelijks blootgesteld aan allerlei verleidingen die vaak niet even gezond zijn.

René Dijkhuizen

geeft een presentatie over de diverse arbeidsre-integratie en werkprojecten op het Activeringscentrum van het Leger des Heils in de Binckhorst.

Stichting HIPC

The Hague International Piano Competition (HIPC) is opgericht ter ontwikkeling en bevordering van jong nationaal en internationaal talent in de leeftijd van 6 t/m 21 jaar.

Gracia Ho-Asjoe

GREA Krav Maga geeft les in Krav Maga in MOOOF. Krav Maga, betekend letterlijk "contact combat" en is een Israëlisch zelfverdedigingssysteem.

George Ongkiehong en Mirjan van Leijenhorst

TheJazzDream Foundation, sinds kort medebewoner van MOOOF, brengt sinds enkele jaren internationale supersterren samen met Nederlands supertalent naar de mooiste muziekfestivals, pop- en jazzpodia en in de uitgaansscene.

Susan Veninga

Alhoewel een begraafplaats niet het eerste is waar je aan denkt bij de Binckhorst, ligt begraafplaats St. Barbara sinds 1920 achter de Binckhorstlaan. Het is geen enge plek, St. Barbara is juist een oase van rust op de drukke Binckhorst.

Nanko Borsboom

Combatzone Live organiseert outdoor lasergaming in de mooiste buitengebieden van Zuid-Holland. Daarnaast is er net een eigen terrein geopend in de Binckhorst, de Wow zone.