I’M BINCK festival 2016

IMBINCK-FB grotere letters

Op 7/8/9 oktober vindt de vierde editie van het eigenzinnige I’M BINCK FESTIVAL 2016 – trespassing allowed – plaats. Het festival neemt je een lekker lang weekend mee naar de Binckhorst: test site voor de toekomst.

Je kunt mee doen aan workshops onder de leiding van lokale makers, luisteren naar inspirerende sprekers, op avontuurlijke industriële locaties met muziek en theater lekker eten en drinken en mee doen aan tours langs kleurrijke bedrijven van de Binckhorst. De Binckhorst presenteert zich in dit weekeind als een podium waarop de bestaande rijkdom aan ondernemerschap, creativiteit en cultuur die in de Binckhorst te vinden is weer gaat schitteren. Voor meer info kijk hier

 

Maak jij het mee?

Het festival hart is dit jaar in de Binckhorsthaven, op verschillende locaties rond de Saturnusstraat wordt het programma aangeboden.

 

Opening:  7 oktober> programma opening klik hier

 

Tijd: 16.30 uur-19.30 uur

 

Locatie: De Besturing, Saturnusstraat 91

 

Openingsvoorstelling: ‘Nachtnet’ van Lonneke van Leth producties

 

Tijd: 19.30 – 20.30 uur (deur open 19.00 uur)

 

Locatie: Autoschadebedrijf Spoelstra, Komeetweg 5, 2516 AV Den Haag

 

Binckhorst festivalseizoen 2016

Vanaf juni tot in de herfst gaat het in de Binckhorst helemaal bruisen van de festivals. I’M BINCK verbindt ook dit jaar weer, als platform van de Haagse Binckhorst, de verschillende activiteiten met elkaar en communiceert deze naar buiten met een gezamenlijk programma.

Op 11 juni trapte I’M BINCK officieel het Binckhorst festival seizoen af met oa het Bondgenoten festival van bierbrouwerij KOMPAAN.

In het weekeind 18/19 juni was er de I’M BINCK smaakmakerij met diverse  activiteiten. In die twee dagen was  het mogelijk nieuwe plekken en verrassingen in de Binckhorst te ontdekken op het gebied van ondernemerschap, creativiteit en cultuur, zoals de Gospelkoor op de begraafplaats St Barbara en het Bier en Braad festival waar je (live) het uitbenen van een varken kon mee maken tijdens een demonstratie van slager Job Vrijenhoek.

In het laatste weekend van juni kon je tijdens LAAGTIJ gaan varen op de Trekvliet. Dit was een bijzondere boten optocht georganiseerd door De Besturing langs verschillende broedplaatsen zoals Billytown en Maakhaven in Laakhaven.

Voor meer info over het programma op 7/8/9 oktober  klik hier

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief

Contact:: info@imbinck.nl