‘Jij bent mijn Binck’: Vaderdag in de Binckhorst

Op Vaderdag, zondag 19 juni, was het een gemoedelijke en gezellige familiedag op de CarWeide in de Binckhorst!  Zo’n 30 vaders, moeders en kinderen hebben deelgenomen aan ‘Jij bent mijn Binck, voor Brutale kinderen met de Beste ouders!’ Er werd flink getimmerd aan krukjes, vogelhuisjes en kleine binckbakken voor planten. Bij ‘MeerBomenNU’ kon je leren hoe je uit een walnoot een boom kunt laten groeien. ‘‘Trashure Hunt’nam iedereen mee om in de buurt te gaan zoeken naar afvalschatten,..

Placemaking bij gebiedsontwikkeling

Placemaking bij gebiedsontwikkeling

Op het jaarcongres Stedelijke Transformatie op 2 juni 2022 vertelden Sabrina Lindemann en Gert-Joost Peek over I’M BINCK: een platform dat zich inzet voor gemeenschapsvorming en andere placemakingsprocessen in de Haagse Binckhorst.

Lees meer
Asielzoekers Ter Apel tijdelijk naar Binckhorst

Asielzoekers Ter Apel tijdelijk naar Binckhorst

Nog eens extra opvang voor asielzoekers in Den Haag: 75 mensen die nu in het nationaal aanmeldcentrum in Ter Apel zitten, kunnen twee weken terecht in Den Haag voor crisisopvang. De asielzoekers worden vanaf eind juni twee weken opgevangen in het Teleport Hotel in de Binckhorst.

Lees meer
Omgevingsplan Binckhorst

Omgevingsplan Binckhorst

De gemeenteraad heeft bij besluit van 21 april 2022 het omgevingsplan Binckhorst deels gewijzigd vastgesteld. Het deels gewijzigd vastgestelde omgevingsplan Binckhorst wordt met ingang van 2 juni 2022 gedurende een termijn van 6 weken ter inzage gelegd.

Lees meer
Jij bent mijn Binck!

Jij bent mijn Binck!

Op Vaderdag 19 juni van 13.00 tot 16.00 organiseert Bincks Groen Brutale Binckse activiteiten voor ouders en kinderen op de CarWeide in de Binckhorst. Timmer je eigen Binckplantenbak, leer een fikkie stoken met Knapsack of bloembommen werpen bij het nieuwe Kindcentrum De Binck!

Lees meer

schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief