Benefietconcert Sofia Vasheruk

Sofia Vasheruk geeft op zondag 24 april een gratis benefietconcert in het Pianino Theater om geld in te zamelen voor gezinnen in Nederland die gevlucht zijn uit Oekraïne.

Meikamp Skatepark Sweatshop

Rol jij ook mee in de meivakantie tijdens het Meikamp van Skatepark Sweatshop? Elke dag is er van alles te doen!

Repair Café in het Vadercentrum

Repair Café in het Vadercentrum. Bezoekers kunnen langskomen met hun defecte (elektronische) apparatuur, fiets en/of kleding.

Koningsdag bij de Kompaan

Willy is jarig! Mocht je tijdens Koningsdag geen zin hebben in de drukte van de stad zoek dan de gezelligheid van het terras van de Kompaan op. Bij de Kompaan gaan ze lekker barbecueën en serveren ze een Brisket Platter voor twee.

Bijeenkomst collectief wonen Pegasus

PIP Den Haag Binckhorstlaan 38, Den Haag

Centrum Groepswonen organiseert een live bijeenkomst voor geïnteresseerden in een nieuwe collectieve woonvorm voor wooncomplex Pegasus aan de Wegastraat.

Leer- en netwerk talentsessie

Apollo14 Saturnusstraat 14/kamer 317, Den Haag

Hoe kun je je eigen kracht optimaal benutten om waar je voor staat verder te ontwikkelen? Welke talenten heb je in de toekomst nodig – zelf, of van anderen? En misschien nog wel het lastigste: hoe ontwikkel of vind je die?

Het Haags Stadmakersfestival

Fokker Terminal Binckhorstlaan 249, Den Haag

Het Haags Stadmakersfestival is een ontmoeting tussen stadmakers, ambtenaren en andere belanghebbenden. Het is een festival voor iedereen die zich betrokken voelt bij de ontwikkeling van de stad en de stadmakersbeweging.

I’M BINCK Netwerkbijeenkomst

Wij zijn te gast bij Stichting Wakker Licht en De Komeet in de Polluxstraat. Maak kennis met het inspirerende verhaal van deze organisatie. Luister naar andere inspirerende pitches en ga mee naar de nieuwe, groene ontmoetingsplek CarWeide.