Parade circulaire Binckhorst

Online

De Binckhorst staat op het programma van de UNESCO conferentie TRANS-GENERATIVES 2030. Daar staat de synergie tussen kennis en kunst voor een duurzame toekomst drie weken lang op het programma, online en live vanuit Nancy, Frankrijk. In 2030 is de Nederlandse economie 50% circulair, 100% in 2050. Circulaire gebiedsontwikkeling van bestaande bedrijventerreinen draagt bij aan […]

Dutch IT Security Day

De Dutch IT Security Day vindt plaatst op 31 maart in de Fokker Terminal in Den Haag als afsluiting van het Dutch IT Security Project.

Binckse Toekomstmakers #2

Haagse Milieu Services Plutostraat 1, Den Haag

Op 8 april vertelt gastspreker Erwin van der Zwaag over zijn pad naar impact. Gastbedrijven zijn dit keer de Haagse Milieu Services en The Harbour Club in Binck36.

Ga jij ons helpen om de Binckhorst sneller en meer te vergroenen?

Op zaterdag 23 april is het weer zo ver en gaan we werken aan de CarWeide, de groene ontmoetingsplek van de Binckhorst. Een grote groep vrijwilligers heeft in de natte en koude wintermaanden op deze plek meer dan 1000 jonge boompjes en struiken geplant. Graag nodigen we iedereen uit om samen met ons de eerste groene blaadjes die gegroeid zijn te vieren.

Benefietconcert Sofia Vasheruk

Sofia Vasheruk geeft op zondag 24 april een gratis benefietconcert in het Pianino Theater om geld in te zamelen voor gezinnen in Nederland die gevlucht zijn uit Oekraïne.

Meikamp Skatepark Sweatshop

Rol jij ook mee in de meivakantie tijdens het Meikamp van Skatepark Sweatshop? Elke dag is er van alles te doen!

Repair Café in het Vadercentrum

Repair Café in het Vadercentrum. Bezoekers kunnen langskomen met hun defecte (elektronische) apparatuur, fiets en/of kleding.