Art The Hague 2019
Fokker Terminal

Van 14:30 - tot 22:00

Van 2 tot en met 6 oktober vindt in de Fokker Terminal in Den Haag de kunstbeurs Art The Hague plaats. De kunstbeurs die het internationale karakter van Den Haag toont, rondleidingen en tentoonstellingen organiseert, kunstliefhebbers en het bedrijfsleven betrekt bij hedendaagse kunst.

Art The Hague, de eigenzinnige beurs voor hedendaagse kunst, verrast in 2019 kunstliefhebbers en verzamelaars met een variëteit aan werk van zowel internationaal kunstenaars als jonge kunstenaars die nog niet zo lang geleden de academie hebben verlaten. Met een sterke selectie van 46 Nederlandse en Belgische galeries voor hedendaagse kunst is de reguliere ‘line up’ van Art The Hague de moeite waard.

Behalve gerenommeerde galeries als Gallery Ramakers, Livingstone Gallery, Maurits van de Laar, nemen ook jonge galeries zoals Assembled by Root en Lauwer Art deel aan de beurs. Het kunstplatform Wilford X uit België komt met een installatie van de internationale kunstenaar Koen Vanmechelen (zie afbeelding).

Het randprogramma van Art The Hague omvat onder meer de verkooptentoonstelling ATH  ‘vrouw in de kunst’, Bedrijvencollecties (curator Ad Himmelreich), Young Collectors Day & Museumnacht, talkshows over hedendaagse kunst en speciale tours.

Bekijk het programma op artthehague.nl

Datum: Woensdag 2 oktober t/m zondag 6 oktober 2019
Tijd: Programmatijden verschillen per dag
Locatie: Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, 2516 BB Den Haag

04 Oct