Art The Hague
Fokker Terminal

Van 14:30 - tot 22:00

Van 26 t/m 30 september vindt in de Fokker Terminal in Den Haag de zesde editie van Art The Hague plaats. De kunstbeurs die het internationale karakter van Den Haag toont, rondleidingen en tentoonstellingen organiseert, kunstliefhebbers en het bedrijfsleven betrekt bij hedendaagse kunst.

Art The Hague, de eigenzinnige beurs voor hedendaagse kunst, verrast in 2018 kunstliefhebbers en verzamelaars met een variëteit aan werk van zowel internationaal kunstenaars als jonge kunstenaars die nog niet zo lang geleden de academie hebben verlaten.

Met een sterke selectie van 46 galeries voor hedendaagse kunst is de reguliere ‘line up’ van Art The Hague de moeite waard. Behalve gerenommeerde galeries als Livingstone Gallery en Maurits van de Laar, nemen ook jonge galeries zoals Assembled by Root en Twelve Twelve Gallery deel aan de beurs. Torch uit Amsterdam toont een solo-presentatie van het werk van icoon Philip Akkerman.

Het randprogramma van Art The Hague omvat onder meer de verkooptentoonstelling ATH Drawings ‘werk op papier’, Young Collectors Day, talkshows over hedendaagse kunst en speciale tours.

Voor meer informatie over het programma en de tickets, ga naar artthehague.nl

Datum: Woensdag 26 september t/m zondag 30 september 2018
Tijd: Programmatijden verschillen per dag
Locatie: Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, 2516 BB Den Haag

26 Sep