Backstage Games!  
Polluxstraat 10

Van 16:30 - tot 22:00

20626852_1998128083733561_5638925935357680961_o

Koning Beer Pong, Kaptein sjoelbak en tafeltennis fanaten opgelet!

 

Donderdag 24 augustus organiseert de Pollux Studios de eerste editie van de Backstage Games. Domineren op het podium betekent niet per definitie domineren in de backstage. Wie heeft het in zich om de legende van de Backstage games te worden? En natuurlijk het winnen van de cup der cups.

Elkaar tegen komen bij shows levert niet altijd een ontspannen sfeer op. Iedereen is toch aan het werk of moet zo op. Onderwerp is dan ook vaak het werk. Tijdens dit event kun je elkaar eens op een andere manier spreken in een ontspannen omgeving. En elkaar natuurlijk een lesje leren met Beer Pong, tafeltennis of ouderwets sjoelen. Dit geldt natuurlijk ook voor bedrijven buiten de muziekscene. Iedereen is welkom!

Met de nieuw ontworpen muurschildering door The Hague Street Art op de achtergrond is de setting af. Uiteraard is er ook muziek, drank, eten en vuur. De vier heilige elementen voor elk succesvol samenzijn. Voeg daar the Backstage Games aan toe en het is compleet.

Je kunt meedoen als band/team/vriendengroep/collegaclub of solo. Iedereen is welkom! Wil je je team alvast inschrijven dan kan dat via pim@annavastgoedencultuur.nl

Wil je gewoon komen chillen dan is dat uiteraard ook geen probleem. Er zijn uiteraard ook toeschouwers nodig voor dit spektakel. En de derde helft is net zo belangrijk!

Goed nieuws: Kompaan komt met de biertap naar de Backstage Games op 24 augustus bij de Pollux Studio’s!

24 Aug