Bedrijvendag Ambassadeursconferentie 2019
Fokker Terminal

Van 15:30 - tot 19:30

Internationale ondernemers die hun activiteiten in het buitenland willen starten of uitbreiden kunnen op woensdag 30 januari in gesprek met de ambassadeurs van de betreffende landen. Die zijn dan in Den Haag voor de Ambassadeursconferentie 2019. De inschrijving voor de Bedrijvendag is nu geopend.

Op de Bedrijvendag zijn meer dan 140 Nederlandse ambassadeurs en consuls-generaal beschikbaar om Nederlandse ondernemers te helpen hun internationale handelsmogelijkheden te verkennen. Zij vertegenwoordigen de Nederlandse belangen wereldwijd, beschikken over een groot internationaal en diplomatiek netwerk, kennen de lokale markt en zijn experts op het gebied van de economische ontwikkelingen.

Tijdens de Bedrijvendag kunnen ondernemers maximaal 4 korte één-op-één gesprekken voeren met de ambassadeurs en consuls-generaal. Ook zijn er adviseurs van het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Rijksdienst van Ondernemend Nederland, VNO-NCW, MKB-Nederland aanwezig om deelnemers van informatie te voorzien. De Bedrijvendag sluit af met een netwerkreceptie.

De Bedrijvendag is onderdeel van de Ambassadeursconferentie die het ministerie van Buitenlandse Zaken jaarlijks organiseert voor ambassadeurs en consuls-generaal. De conferentie is bedoeld om hen zo goed mogelijk in staat te stellen om de Nederlandse belangen te vertegenwoordigen in hun land van plaatsing.

Datum: Woensdag 30 januari 2019
Tijd: 15:30 – 19:30 uur
Locatie: Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, 2516 BB Den Haag
Aanmelden: De registratie is gesloten, aanmelden is niet langer mogelijk.

30 Jan