Bier en Braad festival
Saturnusstraat 55

Van - tot 20.00

Brandt&levie(1)_0

Bier & Braad Festival in de Binckhorst

Vaderdag, zondag 19 juni aanstaande, is de perfecte dag voor de eerste editie van het Bier & Braad Festival in de Haagse Binckhorst tijdens de I’M Binck Smaakmakerij.

Ontdek de kade bij bierbrouwerij Kompaan en laat je verrassen door lekkernijen van de foodtrucks en de toffe producten van de stoere-mannen-markt. Een Haags gebrouwen biertje, een Bincks gebraden worst en knallende live optredens. Wat wil een stoere vent nog meer?

Speciaal voor bierliefhebbers en echte carnivoren Bier & Braad, de naam zegt het al, staat in het teken van Haags bier en eerlijk, gebraden vlees. Ontmoet de Kameraad, de Bondgenoot of de Vrijbuiter van Kompaan of neem gewoon een kijkje in de gloednieuwe brouwerij. Heb je trek? Ga los op de vers bereide vleesgerechten zoals een biologische hamburger, een kippetje van de rotisserie of een Binckse worst. En volg (live!) met eigen ogen het uitbenen van een varken tijdens de demonstratie van slager Job Vrijenhoek.

Alle deelnemers – ondernemers en creatievelingen – die aanwezig zijn komen uit de directe omgeving van Den Haag.

Het Bier & Braad Festival is onderdeel van het I’M Binck Festival seizoen. Tijdens dit jaarlijks terugkerend evenement zijn op verschillende plekken van juni t/m oktober in de Binckhorst – de hippe achtertuin van Oud Rijswijk – de leukste activiteiten te doen. Kom ook!

Datum: Zondag 19 juni 2016

Tijd:14:00 – 20:00

Locatie: Kompaan Brouwerij, Binckhorst

Initiatief: Betrokken gebiedsbewoners Susan Veninga, Marieke van Oppen en Sabine van Meeteren

19 Jun