Binckhorst Nieuwjaarsborrel
De Haagse Arc

Van 17:30 - tot 20:30

I’M BINCK – hét platform voor de Haagse Binckhorst- en de Bedrijvenvereniging BLF klinken op donderdag 16 januari samen met jou op het nieuwe jaar tijdens onze gezamenlijke Nieuwjaarsbijeenkomst in De Haagse Arc. We heten je van harte welkom!

Het verhaal van Steven en De Haagse Arc

We zijn op donderdag 16 januari 2020 te gast bij Steven van der Toorn. Na 1,5 jaar verbouwen is Steven trots op het eindresultaat: “De Arc is een high-end locatie waar mensen kunnen werken én recreëren. Je kunt er sporten bij Losjes Indoor Sports of genieten van een gezonde maaltijd bij De Healthymade Foodcourt. Het is een plek waar voeding, gezondheid en ontspanning samen komen”.

Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst geeft Steven een rondleiding door het gebouw en krijgen we meer te horen over Losjes Indoor Sports.

100-jarig jubileum Binckhorst 

In 2020 viert de Binckhorst haar 100 verjaardag! Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst kijken we terug op de ontwikkelingen van de Binckhorst in het afgelopen jaar en vooruit op diverse activiteiten tijdens het 100-jarige jubileumjaar zoals bijvoorbeeld op de begraafplaats St. Barbara.

Wat zijn de parkeermogelijkheden voor het evenement?

Wanneer je met de auto komt, neem dan de ingang aan de Regulusweg (afslag rechts vanaf de Maanweg). Aan de achterkant van het gebouw is een groot parkeerterrein waar je kunt parkeren. Tot 16 januari!

Datum: Donderdag 16 januari 2020
Tijd: 17.30 uur inloop- 18.00 uur begin programma met aansluitend informele netwerkborrel tot 20.30 uur
Locatie: De Haagse Arc, Maanweg 174, 2516 AB Den Haag
Aanmelden: Geef je hier op!
Kosten: De bijeenkomst is GRATIS

 

 

 

16 Jan