Blockjam | Appelsap x BBQ x PIP x Daghap
PIP DEN HAAG

Van 22:00 - tot 04:00

BACK AT IT…

De eerste keer beviel te goed om het te laten gaan. Dus eensgezind presenteren Appelsap Fresh Music Festival, BBQ en Daghap wederom de sickste open air BLOCKJAM van de Randstad. Een open air outer stage met live optredens, acts en crazy DJ sets. Een inner stage voor de electronic/beats/house en tech-house liefhebbers die van kleurrijk naar diep en donker willen gaan.. Voor ieder wat wils dus en alles er tussen in.

*OUTER STAGE (OPEN AIR)*
IDALY (live)
Bartofso de Akkabouz (live)
Brunzyn (live)
WaxFiend
Lion Kojo
LUC
Sandor Dayala
Bao G
MC Lentini

*INNER STAGE – electronic/beats/house en tech-house*
Sekan
EYCEE
AliA
Eddy Rakovic

*BUNKER STAGE*
Hosted by: 54 FEST

Wally A$M (live)
DØS (live)
54 GANG (live)
Locks Vegas (live)
Dencho A$M
God Full Effect
Emaurrosa
Adnan.PSD
————————

Een samenwerking met één van de meest toonaangevende festivals van Nederland: APPELSAP Fresh Music Festival. World-class hiphop, electronic music and local talent, sinds 2000.

Als je het hebt over sexy vibes dan heb je het over BBQ, hét leading club event in Amsterdam sinds 2007 op het gebied van hip hop R&B en alles wat er tussen in zit. Ook deze organisatie maakt hun opwachting op BLOCKJAM.

The return of the Kinderen van Den Haag heeft in 2012 de binnenstad op slot gezet met hun wekelijkse DAGHAP concept. Keer op keer lokale DJ’s en nationale helden. Het meest uiteenlopende feest van deze stad, met heerlijke house en tech-house sets tot de beste hiphop bangers op bangers op bangers is weer terug, niet geheel op het oude nest maar het zo hard als voorheen.

Tickets zijn hier te koop.

Datum: Zaterdag 29 juni 2019
Tijd: 22:00 – 04:00 uur
Locatie: PIP Den Haag, Binckhorstlaan 36, 2516BE Den Haag

29 Jun