Cameroon Experience Dinner
Fokker Terminal

Van 17:00 - tot 21:00

Op zaterdag 2 november vindt het Cameroon Experience Dinner plaats in de Fokker Terminal in Den Haag. Tijdens dit evenement maakt de bezoeker tijdens een driegangendiner kennis met alles wat Kameroen te bieden heeft. Het doel van het evenement is om zo veel mogelijk geld op te halen voor MIVA, een goed doel die zich inzet voor lokale mensen uit ontwikkelingslanden. Daarnaast is het doel om de naamsbekendheid van dit goede doel te vergroten.

Tijdens het evenement, dat volledig in het teken van Kameroen staat, krijgt de bezoeker een Afrikaans driegangendiner. Naast het driegangendiner kunnen gasten prijzen winnen tijdens de loterij en kennismaken met Afrikaanse muziek en dans. Camex Events wil de bezoekers meer informatie geven over MIVA en haar doelen. Ook is het voor de bezoeker mogelijk om een zelfgeschreven kaartje achter te laten voor MIVA en pionier Sonja.

MIVA en Sonja
De goededoelenorganisatie MIVA ziet het als haar missie om pioniers uit ontwikkelingslanden te ondersteunen met vervoers- en communicatiemiddelen. Sonja, een sociaal werker uit Bafoussam (Kameroen), is een van deze pioniers. Zij streeft ernaar om kinderen met een beperking de juiste zorg te geven, maar door de moeilijk bereikbare wegen en het gebrek aan vervoersmiddelen is haar werk bijna niet mogelijk.  Alle opbrengsten van het Cameroon Experience Dinner gaan naar de aankoop van een auto voor Sonja.

Sponsors
Omdat Camex Events bestaat uit een groep van 8 studenten zonder budget, hebben zij een crowdfunding actie geopend waar mensen geld op kunnen storten. Daarnaast is het evenement mogelijk gemaakt door de 2 hoofdsponsors van Camex Events; De evenementenlocatie Fokker Terminal in Den Haag sponsort de organisatie door haar locatie aan te bieden voor het evenement en het cateringbedrijf Mood4Food verzorgt het voor- en hoofdgerecht van het driegangendiner. Camex Events houdt zelf niks over aan het evenement. Alle opbrengsten gaan naar MIVA en Sonja.

Datum: Zaterdag 2 november 2019
Tijd: 17:00 – 21:00 uur
Locatie: Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, 2516 BB Den Haag

02 Nov