Canto Ostinato ligconcert®
Fokker Terminal

Van 20.00 - tot 21.30

extra-late-night-ligconcert-in-spoorwegmuseum

Heeft u ooit wel eens in een hangaar gelegen met uw matje of matrasje luisterend naar de befaamde Canto Ostinato?

Dit is uw kans om het mee te maken op een heel mooie locatie midden in Den Haag in het rauwe industrieterrein de Binckhorst: de Fokker Terminal.

Kom ook genieten van deze ruimte met prachtige akoestiek, uitstekend geschikt voor de Canto Ostinato van componist Simeon ten Holt uitgevoerd door het beroemde pianoduo Sandra en Jeroen van Veen.

Maar de terminal leent zich nóg beter om de Canto met meerdere vleugels uit te voeren. Daarom spelen Tamara Rumiantsev en Jeroen Riemsdijk in deze editie mee. De vier musici zullen spelen op vier speciale Haagse designvleugels waardoor deze editie van het ligconcert® een nog uniekere belevenis zal worden. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de terminal sfeervol verlicht zal worden wat gedurende Ten Holt’s meesterwerk steeds zal veranderen.

Wilt u ook getuige zijn van dit concert, reserveer gemakkelijk via deze link.
Graag tot ziens in Den Haag!

Aanvang: 20:00

Adres: Binckhorstlaan 249

Duur concert: +/- 90 minuten
Tickets:€35,-

Theaterkantoor.nl is een creatieve broedplaats uit Utrecht, gespecialiseerd in muziektheater en unieke belevingsconcerten. Wij organiseren en begeleiden nieuwe en bestaande producties en werken daarvoor samen met diverse musici en theatermakers, locaties en aanverwante partijen.

 

24 Sep