CID Conferentie – Kansen voor nieuw Den Haag
WTC DEN HAAG

Van 09:30 - tot 18:00

Op 29 november 2018 organiseert CID Den Haag het CID Conferentie. Het conferentie maakt onderdeel uit van een breder traject waarin we werken aan de verdere ontwikkeling van het Central Innovation District tot internationaal competitief economisch gebied hart van Den Haag. Tijdens het conferentie worden de contouren van de integrale CID-Agenda voor de komende jaren gedeeld en verder uitgewerkt. Samen met vertegenwoordigers van bedrijven, lokale en landelijke overheden, kennisinstellingen, startups en bewonersorganisaties. Dit doen we op uiteenlopende manieren: met inspirerende sprekers, verrassende workshops en excursies. Wij gaan uit van 350 deelnemers.

Naast spraakmakende sprekers en inspirerende workshops en excursies, zal er ruimte voor deelnemers zijn om tijdens de dag met de sprekers en elkaar in gesprek te gaan.

Deelsessies
We verwachten uit te komen op 15 deelsessies. De sessies worden bijna allemaal georganiseerd door partners uit het gebied. De volgende thema’s zijn al bekend: Big data initiative, Co-living, CID kennislab, placemaking en kansen voor biodiversiteit in het CID. Binnenkort vindt u hier het volledige overzicht.

Wij garanderen een conferentie waarbij iedereen na afloop vol energie aan de slag wil gaan met de agenda voor de toekomst. Meld je nu aan, het congres is gratis!

Voorlopig programma
09:30 uur
Ontvangst en registratie deelnemers

10:00 uur
Welkomstwoord door dagvoorzitter Donatello Piras

10:05 uur
Wethouder Saskia Bruines met contouren CID agenda

10:15 uur
Otto Raspe, Planbureau voor de Leefomgeving, heeft onderzoek gedaan naar de economische groei van Den Haag en geeft zijn visie op innovatieve gebieden en welke rol het CID kan spelen om economische groei te bevorderen.

10.45 uur
Joeri van den Steenhoven, oprichter Kennisland en voorzitter MARS Toronto, reflecteert vanuit zijn internationale ervaring op wat er nodig is om de potentie van het CID optimaal te benutten.

11:15 uur
Uitvoering door Koninklijk Conservatorium

12:00 uur
Lunch

13:00 uur
Deelsessies ronde I

14:30 uur
Pauze/wissel

15:00 uur
Deelsessies ronde II

16:30 uur
Plenaire afsluiting

17:00 uur
Afsluitende netwerkborrel

Datum: Donderdag 29 november 2018
Tijd: 09:30 uur tot 18:00 uur
Locatie: WTC The Hague/NH Holland, Prinses Beatrixlaan 582, 2595 CB Den Haag
Aanmelden: via het aanmeldformulier

29 Nov