Circulaire Beurs 2018
Fokker Terminal

Van 10:00 - tot 17:00

Circulair inkopen is dé uitdaging van nu als u inkoopt voor de overheid. Het is een gevolg van het nieuwe Klimaatakkoord. Kom op 7 november naar de Circulaire Beurs 2018 en ontdek hoe u circulariteit het beste aanpakt.

In een circulaire economie worden producten en materialen zoveel mogelijk hergebruikt. Zo behouden grondstoffen hun waarde en blijft de CO2-uitstoot beperkt. De economie wordt elk jaar circulairder. Toch hebben overheden hun inkoop hier nog nauwelijks op aangepast. Eén oorzaak is dat de overheid het duurzame marktaanbod nog niet kent. Daar brengt de Circulaire Beurs 2018 verandering in.

Innovatieve producten en diensten
Op de Circulaire Beurs laten start-ups en andere bedrijven zien met welke innovatieve producten en diensten u uw inkoopproces verduurzaamt. Zij doen dat op de ‘circulaire markt’. Vier thema’s staan centraal:

– Circulaire bouw
– Circulaire stadslogistiek (in samenwerking met Green Deal Zero Emission)
– Reduceren van afval
– Circulair voedsel

Inspirerende kennis en ervaringen
Naast de circulaire markt zijn er lezingen, workshops, boeiende presentaties en interessante netwerkmogelijkheden. Op de Circulaire Beurs treft u inkopers van (semi-)overheidsinstellingen, beleidsmedewerkers, bestuurders en experts op het vlak van de circulaire economie.

Speciaal vervoer
Omdat de beurs gaat over de impact op CO2 vragen wij alle bezoekers met zero emissie naar de beurs te komen. Denk dan aan het openbaar vervoer, elektrisch vervoer of de fiets. Vanaf het Centraal Station Den Haag rijden (gratis) elektrische shuttles voor het vervoer naar de locatie.

Meld u nu aan!
U kunt gratis een ticket aanvragen via de registratiepagina.

Datum: Woensdag 7 november 2018
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Locatie: Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, 2516 BB Den Haag

07 Nov