Concert ‘Babylon Quartet’
Begraafplaats St Barbara

Van 14:00 - tot 14:45

babylon_quartet_2

Een prachtig concert door Haags Conservatorium talent genaamd ‘Babylon Quartet‘. Op zondag 4 juni bent u van harte welkom op begraafplaats St. Barbara voor een bijzonder optreden door dit jonge, muzikale kwartet. Het viertal bespeelt strijkinstrumenten en bestaat uit musici met vier verschillende nationaliteiten, in opleiding bij het Koninklijk Conservatorium.

Datum: Zondag 4 juni 2017
Tijd: 14:00 – 14:45
Locatie: Begraafplaats St. Barbara
– Drankje en hapje na afloop

Aanmelden kan via # 070-3503718 of via projecten@paxrkb.nlOok vindt u meer informatie op Facebook.

Stichting R.K. Begraafplaatsen biedt u dit concert aan. Het concert is georganiseerd ter afsluiting van de Week van de Begraafplaats. De Week van de Begraafplaats is een jaarlijks terugkeren landelijk initiatief om begraafplaatsen in Nederland laagdrempeliger te maken.

Babylon Quartet is in 2014 opgericht door een student van het Koninklijk Conservatorium. Een groot muzikaal en artistiek potentieel was direct zichtbaar bij dit jonge kwartet, een talent dat de moeite waard is om verder te ontwikkelen. Het Babylon Quartet werd geadviseerd zich samen verder te ontwikkelen door verschillende docenten, zoals door Janet Krause, Jaap ter Linden, Mikhail Zemtsov, Philippe Graffin en Peter Brunt.

Musici:
Leonid Nikishin
Danielle Daoukayeva
Kellen McDaniel
William McLeis

04 Jun