Drank & Trucks Festival
Binckhorstlaan 36/ BINK36

Van 12.00 - tot 23.00

Drank_Trucks_Foodfestival_DenHaag_Bink36

Den Haag is een foodfestival rijker, genaamd ‘Drank & Trucks op 26/27/28 augustus’. In het laatste weekend van augustus zal de eerste editie plaatsvinden op de grote parkeerplaats van creatieve hotspot BINK36. Onderdeel van het festival is ‘RegahFest’, de officiële KCBS barbecue wedstrijd dat vorig jaar voor het eerst werd gehouden. Daarmee staat Den Haag het gehele weekend in het teken van eten, drinken en gezelligheid.

Drank & Trucks
Onder het mom van ‘Voor Den Haag, door Den Haag’ brengt Drank & Trucks het leukste en gezelligste dat Den Haag te bieden heeft samen op BINK36. Een Haags onderonsje waarbij ambitieuze makers van de stad betrokken worden om invulling te geven. Van foodtruckhouders tot de ondernemers van Bink36 tot Haags muzikaal talent.
Drank & Trucks brengt jong & oud samen en is het fijne familie-uitje voor het gehele gezin. Samen eten, drinken, lachen en ontdekken is de essentie!

Randprogramma
Het festival wordt georganiseerd op het BINK36-terrein. Naast food is er een muzikaal programma dat gevuld wordt door Haags talent. Tevens komt er een BINK- markt, waarbij creatieve ondernemers uit het BINK-terrein hun werk zullen tentoonstellen. Voor de kinderen wordt er een speciaal programma samengesteld.

RegahFest 2016
Onderdeel van het festival is RegahFest, een officiële KCBS barbecue wedstrijd met circa dertig professionele barbecue teams, dat vorig jaar voor het eerst georganiseerd is. Teams vanuit Nederland, Engeland, België, Duitsland en zelfs Amerika komen gedurende dit weekend naar Den Haag om te strijden voor de titel Grand Champion van RegahFest 2016. RegahFest vind plaats bij Stichting PIP (onderdeel van Bink36).

Meer over Foodfestival Drank & Trucks
facebook.com/events/1786614398224563
facebook.com/Drankentrucks/timeline

 

 

26 Aug