FESTIVAL WORKSHOPS
Saturnusstraat

Van 14.00 - tot 15.30

den-elzen_motorkapdeuken_20160831_1238181-kopie

Deze Workshop is onderdeel van het jaarlijks eigenzinnige I’M BINCK festival dat voor een breed publiek de deuren opent van vele interessante initiatieven en bedrijven op de Haagse Binckhorst.

Kijk voor andere workshops en meer programma van het I’M BINCK festival 2016 en ook voor het aanbod op zondag 9 oktober  op www.imbinckfestival.nl  Wil jeje aanmelden voor een workshop? dat kan via info@imbinck.nl of bij de infostand op het festivalterrein in de Saturnusstraat.

Den Elzen Auto LAB

Workshop

Datum: zaterdag 8 oktober

Tijd: 14.00-15.30 uur
Locatie: Autobedrijf/Garage Den Elzen, Saturnusstraat 30, 2516 AH Den Haag

Doelgroep: Voor iedereen tussen de 10 – 100 jaar, kinderen onder begeleiding

Tickets: GRATIS

Er is plek voor 12 personen in twee groepen die tussen de volgende twee onderwerpen rouleren: * Schade calculeren – 45 min * Motorkappen uitdeuken – 45 min

Leuk extraatje: Schade inschatten – winnaar – wint een poetsbeurt… ;)

Wie is Autoschadebedrijf den Elzen? Een deukje of een flinke schade? Op zorgen over autoschade zit u niet te wachten. Bij ABS Den Elzen ben je snel weer schadevrij. Van grote tot kleine reparaties aan alle merken en alternatieve reparaties, Den Elzen biedt compleet schadeherstel. Uw tijd is kostbaar dus nemen zij de volledige schadeafhandeling van u over: van intake tot verzekering en van vervangend vervoer tot uitstekend herstel van uw auto. Vertrouwd, vakkundig & snel. Dat is typisch ABS Den Elzen. Autoschade? ABS Den Elzen helpt u verrassend snel voor een verrassend goede prijs.

08 Oct