Frida Found
De Besturing, Saturnustraat 91

Van - tot 18.00

FridaFound_kleur_E_Full_DEF

Frida Found POPT-UP in Den Haag

Unieke Scandinavische woonaccessoires, meubels en vintage fashion

Na eerdere succesvolle pop-up events in Amsterdam, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch komt Frida Found op 18 en 19 juni eindelijk naar Den Haag. Frida Found ‘popt op’ bij Ateliercomplex De Besturing tijdens I’M BINCK. Ontdek nieuwe plekken en verrassingen in de Binckhorst als Frida Found op het gebied van ondernemerschap en creativiteit. 

Wie is Frida Found?

De ondernemende vriendinnen Danielle van Broekhoven en Ida van Esch delen een voorliefde voor Scandinavië. Geïnspireerd door de manier waarop de noorderlingen omgaan met materiaal, vorm en kleur in hun gebruiksvoorwerpen, speuren ze naar unieke items en importeren deze. Met spontane pop-up shops en events door het land hopen ze hiermee de harten van andere Scandinavian lovers te veroveren.

Afgelopen maanden zijn Danielle en Ida naar  Malmö (Zweden) en Aarhus (Denemarken) gereisd en hebben weer zorgvuldig tweedehandse musthaves met een Scandinavische look & feel uitgezocht en terug mee naar Nederland genomen. Authentieke onepieces zoals geborduurde kussens, prachtig servies (o.a. Royal Copenhagen, Gustavsberg en Rorstrand) , meubels in midcentury stijl en tweedehands design, accessoires en kleding van de betere Scandinavische merken als Second Female, MbyM, Modstrom, Monki en Day.

De Binckhorst

De Binckhorst is een authentiek Haags industrie- en bedrijventerrein in beweging. Een inspirerende plek met oude familiebedrijven, grootschalige industrie, de creatieve sector en kantoren, met ferme gebouwen, anarchistische rafels, waterwegen en pareltjes van industriële architectuur. Waar vroeger de betonindustrie en automobielbedrijven de toon zetten, heerst nu een nieuwe orde. Met een atelier in De Besturing is de keuze om op te poppen bij I’M BINCK logisch, maar ook spannend. “Ons Frida Found publiek komt niet snel op de Binckhorst, terwijl het zo’n mooie inspirerende plek is. De Binckhorst is van iedereen! Eindelijk mogen we los in Den Haag”, aldus Ida van Esch.

Goede doelen                                                                                                                                     

90% van alle spullen die Frida Found inkoopt in Denemarken en Zweden, komt uit winkels waar de opbrengst van de verkoop deels of helemaal naar goede doelen gaat. Dat maakt het shoppen bij Frida Found  extra leuk.

Meer tijdens I’M BINCK

Naast de pop-up shop van Frida Found is er zaterdag o.a. een live optreden van het gospelkoor Miracles uit Woerden en is er zondag op vaderdag de eerste editie van het Bier & Braad Festival. Dus vrouwen, ‘dump je man’ bij bierbrouwerij Kompaan en kom shoppen bij Frida Found!
Volg Frida Found  op de voet en like op Facebook of volg op Instagram. Välkommen!

Frida Found POP-UP weekend in Den Haag

Datum: zaterdag 18 juni en zondag 19 juni

Tijd: zaterdag en zondag 12.00-18.00 uur

Locatie: Ateliercomplex De Besturing, Saturnusstraat 89-91, Binckhorst Den Haag (ingang aan de achterkant en parkeren op het parkeerterrein van de Caballerofabriek aan de Saturnusstraat 60)

19 Jun