I’M BINCK Festival 2017
Saturnusstraat 91

Van 13.00 - tot 08.00

logo

I’M BINCK festival 2017

Bouwen aan de (circulaire) toekomst van de stad

!!!! Je vindt het actuele  programma van 2017 op www.imbinckfestival.nl

 

 

Informatie I’M BINCK festival 2017

Op 6 oktober 2017 start de vijfde editie van het eigenzinnige I’M BINCK Festival. Het festival op avontuurlijke industriële locaties neemt je 24 uur mee door de Binckhorst als proeftuin van de toekomst. Ontdek dit industriegebied in transitie en laat je verrassen tijdens de expedities begeleid door de locals.

Nieuwsgierig naar de trends van de toekomst? Kom dan naar GRENSVERLEGGERS, de markt waar (lokale) makers laten zien wat zij elke dag bedenken en hoe zij innoveren. Hoe maak je van een oude fietsband een nieuwe riem of hoe kan je glas snijden met een laserstraal? Proef op de foodmarkt hoe een biertje smaakt met regenwater! Ideeën over de toekomst van de Binckhorst? Praat mee op de BINCKHORST TOP 2017 hoe we samen het gebied de komende 10-15 jaar kunnen ontwikkelen en verrijken.

Laat je in de avond betoveren door de muziek- en dansvoorstelling ‘Sophie’ van Andreas Denk (Plan-d) of luister bij de Besturing  naar lokale bandjes. Zin in wat meer avontuur? Neem dan je camper mee en overnacht op de eerste Bivak Urban Camping in de Binckhorst!

En dat alles natuurlijk vergezeld van lekker eten, drinken, dans en muziek. Ontdek de Haagse Binckhorst als een gebied dat jou meer te bieden heeft dan je denkt!

!!!!!!!!!!!! Meer info over het programma en aanmelden voor de expedities op de eigen festival website www.imbinckfestival.nl

 

 

06 Oct