Netwerkbijeenkomst#24
Binckhorstlaan 135

Van 17:00 - tot 19:30

DSC_0967kopie

Aankondiging I’M BINCK netwerkbijeenkomst#24
Nieuwsgierig naar bedrijven die samen met u de Binckhorst tot een bijzonder gebied maken?

Beste relatie,
wij nodigen u van harte uit voor de I’M BINCK-netwerkbijeenkomst#24 op woensdag 14 oktober 2015 vanaf 17:00 uur in De Lunchboxx (gebouw MOOOF). In verband met het treffen van de nodige voorbereidingen stellen wij het zeer op prijs als u uw komst van tevoren aangeeft via info@delunchboxx.nl

Onze gasten op 14 oktober:

Pascal Trompert
Koffie kent onverwachte krachten. Samen met haar partners haalt TroPa Café het beste uit koffie in bedrijf. Tijdens de netwerkbijeenkomst bekijken we de kracht van koffie als visitekaartje en beantwoorden we de vraag: “Verse koffie, wat is dat eigenlijk?”

Martijn Hünteler
GreenFox is 7 jaar geleden begonnen met een unieke methode om bestaande verlichting energiezuinig te maken. Hierbij hebben we vanaf dag één mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt betrokken in het proces.
Daardoor hebben we een uitgebreid netwerk met alle grote sociale werkplaatsen en het UWV door heel Nederland. Die kennis en ervaring zetten we nu in om andere partijen te helpen met het vervullen van hun verplichtingen op het gebied van het inzetten van arbeidsbeperkten, of wat wij liever zeggen: specialisten!
Zo hebben we voor Eneco, Delta, Greenchoice, de gemeentes Rotterdam en Haarlem de meterstanden geïnventariseerd, wat Rotterdam enkele miljoenen oplevert.
Ook zetten we onze mensen in bij partijen als Strukton, Cofely en Heymans om aan de verplichting uit de aanbesteding te kunnen voldoen. Waarbij wij de ondersteuning en benodigde administratie invullen.

Bart Kerner en Nicola Körnig
de gebiedsmanager van de Binckhorst en de stedenbouwkundige van de gemeente Den Haag komen vertellen over ‘Wonen in de Binckhorst’.

Jos Gaarenstroom
Skatepark Sweatshop is dé plek in Den Haag en omstreken waar skateboarden, graffiti en breakdancen het beste tot hun recht komen. In de overdekte skatehal van een vierkante kilometer is er het hele jaar door van alles te beleven. We bieden de totale ervaring van rolsporten en activiteiten die passen in het straatje ’urban creativity’. We geven diverse workshops aan jong en oud, we faciliteren kinderfeestjes, er worden wedstrijden gehouden, en nog veel meer. Maatschappelijke betrokkenheid is ons uitgangspunt; onze drijfveren zijn sport en recreatie, werken en leren, teambuilding en ontspanning.

Jeroen van Veen
componist, producer en pianist volgde zijn opleiding aan het Utrechts Conservatorium. Als pianist is hij prijswinnaar van diverse concoursen en geeft hij concerten over de hele wereld. Daarnaast nam hij reeds 110 cd’s, 5 dvd’s en 6 dubbel Lp’s op voor diverse labels. In de meest gevallen was hij de ontwikkelaar, technicus, editor, uitvoerende en eindverantwoordelijke van deze producties.
Als pianist is van Veen prijswinnaar van diverse concoursen en geeft hij concerten over de hele wereld. Hij is volgens een aantal critici dé ‘minimal music’ specialist, maar werkte ook o.a. samen met Robert Craft aan het oeuvre van Igor Stravinsky voor piano. ‘Ik zie in de repetitieve muziek een vergelijking met de manier waarop onze samenleving is opgezet. Als je ziet hoe we bomen planten naast ons wegennet, hoe we bouwen, hoe we dingen produceren – alles gaat in series. Maar nooit exact gelijk, de herhaling is nooit dodelijk.’ Van Veen vertelt waarom hij sinds een jaar op de Binckhorst een kantoor heeft.

Locatie gegevens: De Lunchboxx –Binckhorstlaan 135 – Den Haag MOOOF (Oud Ministerie van defensie)
Datum en tijd: woensdag 14 oktober 2015, 17.00 uur inloop, 17.30 uur begin presentaties en aansluitend informele borrel tot ca 19.30 uur

We hopen u (weer) te ontmoeten ! U kunt deze uitnodiging ook doorsturen naar uw eigen netwerk.

Met hartelijke groet,
Leo van Ruyven (De Lunchboxx) en Sabrina Lindemann (Mobiel projectbureau OpTrek/ I’M BINCK platform)

Achtergrond informatie: De I’M BINCK netwerkbijeenkomsten bieden een platform aan alle ondernemers die in de Binckhorst actief zijn. De bijeenkomsten bieden de mogelijkheid om elkaar als ondernemer uit dit gebied te leren kennen en beter op de hoogte te zijn van elkaars kennis, diensten en producten. Dit creëert kruisbestuivingen en samenwerking. Zo kan de lokale economie in de Binckhorst worden versterkt.
Elke netwerkavond presenteren zich maximaal vier verschillende bedrijven uit de Binckhorst en laten ze zien waar zij momenteel (en in de toekomst) mee bezig zijn. Aansluitend hierop is er alle ruimte om tijdens een informele borrel verder te praten over het bestaande aanbod aan bedrijvigheid en de vele mogelijkheden daarvan. Maar ook vooral om nader kennis te maken met elkaar.

Wilt u ook een korte bedrijfspresentatie geven of heeft u andere ideeën voor de netwerkbijeenkomst? Neem dan contact met ons op!

De I’M BINCK netwerkbijeenkomsten worden mede ondersteund door de bedrijvenvereniging BLF

14 Oct