LAAKFESTIVAL 2018
Goeverneurlaan, Den Haag

Van 12:00 - tot 17:00

Laak is leuk! Hoe leuk kan je zelf meemaken op 30 juni. Van het Goeverneurplein tot aan het Jonckbloetplein snuffel je over de gezelligste braderie van Den Haag. Een kilometer aan leuke spullen, informatiekraampjes, met daartussen drie podia met optredens en het lekkerste eten en drinken. Kom je ook?

Het festival is bedoeld voor ontmoeting en gezelligheid. Gedurende het Laakfestival worden diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd:

-Twee hoofdpodia waar culturele organisaties en (jonge) talenten uit Laak zich presenteren, één op het Goeverneurplein en één op het Jonckbloetplein.

-Tussen de podia loopt een braderie met kramen van ondernemers uit de buurt waar ook horeca ondernemers tussen staan.

-Halverwege is er een danspodium.

-Optredens uit de Urban scene, zoals RWMG en Siggi Florentina en dansgroepen uit de wijk laten hun talent zien (‘Laak’s got talent’).

-DJ’s, Brassbands, en veel andere dans en muziek.

-De podiumprogrammering komt tot stand door een samenwerking tussen stichting Aight (organisator van jongeren event Blockjam), het Vadercentrum en Laaktheater.

-BLOCKJAM: Heb je een speciaal talent, een leuke dans-, sport-, muziek-, of theater act? Meld je aan voor de Blockjam via info@aight.nu.

Datum: Zaterdag 30 juni 2018
Tijd: 12:00 – 17:00 uur
Locatie: Goeverneurlaan, 2523 Den Haag

30 Jun