Netwerkbijeenkomst
Regulusweg 11

Van 17:00 - tot 19:30

20170614_190440 (3)

Nieuwsgierig naar bedrijven die samen met u de Binckhorst tot een bijzonder gebied maken?

Wij nodigen u van harte uit voor de I’M BINCK-Netwerkbijeenkomst#40.

 

Datum: woensdag 13 september 2017
Tijd: inloop 17:00 uur/begin programma 17:30 uur-19:30uur
Locatie: 
Avicenna Coffee Corner, Regulusweg 11, 2416 AC Den Haag

Aanmelden: gewenst via info@imbinck.nl

 

PROGRAMMA > Onze sprekers op de middag zijn:

Sahar Abshari / AVICENNA

Avicenna Coffee Corner is voor iedereen die tijdens het werken of even tussendoor wilt genieten van een heerlijke kopje koffie of een broodje. Sahar Abshari, onze gastvrouw, gaat meer over deze nieuwe zaak in de Binckhorst vertellen.

Marc ten Oever / AFVAL LOONT

Afval loont is een social enterprise. Wij betalen inwoners voor het gescheiden aanleveren van hun huishoudelijk afval in onze filialen. Hiermee kunnen zij sparen voor het eigen gezin of voor een maatschappelijke organisatie zoals: goed doel, buurt BBQ, school, vereniging, kerk, moskee etc. Tot nu toe hebben wij meer dan € 650.000 uitgekeerd. Iedereen heeft elke dag afval, iedereen kan dus elke dag voor een (goed) doel sparen. Van waardeloos, naar waardevol. www.afvalloont.nl

Studenten Wageningen/ Presentatie resultaten onderzoek

In mei en juni hebben vijf studenten landschapsarchitectuur en planning van de Universiteit Wageningen gewerkt aan een project over de Binckhorst. Doel: de betekenis van de openbare ruimte in relatie tot de identiteit, de gemeenschap en transitie van de Binckhorst te verkennen. Op 13 september presenteren zij het eindresultaat van hun onderzoek.

Tot 13 september!
Met hartelijke groet,
namens het I’M BINCK team, Sabrina Lindemann

I’M BINCK- samen maken we de Binckhorst

Wilt u ook een korte bedrijfspresentatie geven?  Neem dan contact met ons via  info@imbinck.nl

Meer informatie:

De maandelijkse I’M BINCK-netwerkbijeenkomsten bieden sinds 2012 ondernemers (die in de Binckhorst en omgeving actief zijn) een platform elkaar beter te leren kennen, en goed op de hoogte te zijn van elkaars kennis, diensten en producten. Hiermee wil I’M BINCK stimuleren dat de ondernemers vaker gaan samenwerken waardoor de lokale economie in de Binckhorst/ stadsdeel Laak kan worden versterkt.

Elke netwerkavond presenteren maximaal drie verschillende bedrijven uit de Binckhorst zich en laten ze zien waar zij momenteel (en in de toekomst) mee bezig zijn. Aansluitend hierop is er alle ruimte om tijdens een informele borrel verder te praten over het bestaande aanbod aan bedrijvigheid en de vele mogelijkheden daarvan. Maar ook vooral om nader kennis te maken met elkaar. Menig samenwerking is hier al tot stand gekomen.

 

13 Sep