Netwerkbijeenkomst#46
Autohaag Zeeuw, Zonweg 60

Van 17:00 - tot 19:30

Plaspoelpolder-31

Nieuwsgierig naar bedrijven die samen met u de Binckhorst tot een bijzonder gebied maken?

U bent van harte welkom op de I’M BINCK-Netwerkbijeenkomst#46.

Deze keer zijn wee te gast bij Autohaag Zeeuw, een nieuwe zaak in de Binckhorst op de Zonweg. We luisteren naar Dorrit Steens (Vida Ondernemerscoaching & Bedrijfshuisvesting) en Lucas Jonker (voormalig Maison Kelder) die een bijzondere samenwerking zijn aangegaan op de Binckhorst. Meer informatie over het programma? Zie verder verderop in dit bericht.

Datum: woensdag 21 februari 2018
Tijd:
inloop 17:00 uur/ Begin programma 17:30 uur tot ca 18:15 uur/Aansluitend informele netwerkborrel tot 19:30 uur
Locatie: Zonweg 60, 2516 BM Den Haag
Aanmelden: via info@imbinck.nl

PROGRAMMA: Onze gasten op 21 februari

Hendry Meershoek/ AUTOHAAG ZEEUW

Autohaag Zeeuw is de laatste jaren uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van mobiliteit. Sinds een paar maanden zitten zij met een nieuw en groot filiaal in de Zonweg op de Binckhorst. Wij krijgen een kijkje in dit bijzondere bedrijf, de nieuwste technologieën in deze sector en de diensten en services die zij kunnen verlenen.

Sven Steps/ KERNWAARDE GROEN

Met een duurzame en pragmatische visie zijn gebouwen gezonder, aantrekkelijker, inspirerender, energiezuiniger en winstgevender te maken. Een duidelijk en fris perspectief op een gebouw. Een groene visie op vastgoed !

Martin Schut/ CITY WIRELESS B.V.

Martin Schut van City Wireless richt zich op het leveren van slimme openbare WiFi netwerken. Voor de Binckhorst biedt City Wireless een betrouwbaar en snel alternatief voor de langzame Internet verbindingen in het gebied. Middels beheerde richtverbindingen kunnen bedrijven worden voorzien van een 25Mbps of 50Mbps Internet aansluiting. De bestaande systemen en Cloud diensten kunnen direct op deze verbinding worden aangesloten.

We kijken uit naar 21 februari!
Met hartelijke groet,
Sabrina Lindemann, mede namens Bram Heijkers

I’M BINCK- samen maken we de Binckhorst

21 Feb