Symposium Autodelen
Caballerofabriek

Van 11.00 - tot 17.00

autodelen

Toegang tot mobiliteit wordt steeds minder afhankelijk van het bezit van een auto. De deeleconomie biedt kansen om mensen – zowel zakelijk als privé – maximale toegang tot mobiliteit te verschaffen. Autodelen staat nog steeds in de kinderschoenen maar de potentie blijft groot. Hoe brengen we autodelen samen tot wasdom? Wat is de beste route naar groei? Doe mee & drive change!

PROGRAMMA

De dag wordt gevuld met interessante sprekers en een goed uitgebalanceerde combinatie van plenaire sessies, keuzesessies, interactie en netwerken. Meer informatie over de specifieke inhoud van de dag volgt binnenkort. Wil je iets bijdragen aan het symposium? Interesse in spreken, sponsormogelijkheden, of gewoon een leuke suggestie, laat het ons weten!

TOEGANG

Bij shareNL geloven we in een wereld waar iedereen toegang heeft tot alle producten en diensten die nodig zijn voor een verbonden, duurzaam en gelukkig leven. Bovendien houden we van delen! Daarom maken we dit autosymposium graag toegankelijk voor iedereen: toegang tot het symposium is dus volledig gratis. Om dit mogelijk te maken werken we voor dit symposium met ‘waardebepaling achteraf’. Dat houdt in dat je aan het eind van de dag gelegenheid krijgt om een financiële bijdrage te doen waarmee wij de ontwikkeling van autodelen voort kunnen zetten, afhankelijk van wat de dag voor jou waard is gebleken.

LOCATIE

De Caballero Fabriek
Saturnusstraat 60
2516 AH Den Haag

Met de auto
Vanuit Amsterdam – Volg de A4 richting Den Haag
Vanuit Rotterdam – Volg de A13 richting Den Haag
Vanuit Utrecht – Volg de A12 richting Den Haag

Vanaf het knooppunt Prins Clausplein volg de A12 richting Den Haag Centrum, vervolgens:

 • Afslag 4 Voorburg en industrieterrein “Binckhorst”
  • Onderaan de afslag linksaf, onder de weg door
  • Bij de stoplichten rechtsaf (voor het KPN gebouw langs)
  • Eerste straat linksaf (=Saturnusstraat)
  • Doorrijden tot het einde van de straat
  • De Caballero Fabriek ligt helemaal aan het einde van de Saturnusstraat; de ingang ligt aan de andere zijde; loop om het gebouw heen (2x links).

Parkeren

U kunt uw auto kosteloos op het terrein bij de Caballero-fabriek parkeren, zolang er voldoende plaatsen vrij zijn. Parkeren kan ook in de Saturnusstraat of Melkwegstraat. Vertrek je voor het einde van het event, vraag dan om een uitrijkaart. Later op de dag staat de slagboom gewoon open.

Openbaar vervoer

 • Vanaf Station Den Haag CS: – bus 30, richting Maassluis – halte Saturnusstraat
 • Vanaf station Den Haag HS: – bus 26, richting Voorburg – halte Saturnusstraat
 • Vanaf Station Voorburg: – lopend, 15 min / bus 26, richting Kijkduin – halte Saturnusstraat
 • Of neem een OV fiets!

Vanaf de halte Saturnusstraat loop je de straat helemaal uit, in de richting van ‘Harting- Bank BV’ . U passeert het hek. Links ligt de Caballero-fabriek. De ingang ligt aan de andere kant. Loop langs de fabriek; twee keer links.

CONTACT

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Wil je deel uitmaken van het symposium als sprekers, sponsor of op een ander manier? Laat het ons weten! Je kunt Ananda Groag bereiken via onderstaande button of via 0637342469.

Meer info hier:

 

27 Sep