PLAN-IT theatrale ontdekkingstocht
Binckhorst

Van 18:30 - tot 20:00

PLAN-IT_Binckhorst_front_small

Speeldata en tijden

zaterdag 26 augustus 18:30

zondag 27 augustus 13:00 en 17:00

De Cultuurbrouwerij nodigt u uit voor een theatrale ontdekkingstocht over de Binckhorst: het stadsdeel in voortdurende verandering, waar vanouds zeer verschillende werelden naast elkaar bestaan. Het gebied ondergaat momenteel een ongekende fysieke verandering, aangestuwd door de aanleg van de nieuwe uitvalsweg: de Rotterdamse Baan. Er is nu sprake van een omslagpunt, waarop gesloopt is wat gesloopt moest worden en het opbouwen een aanvang neemt. Op dit omslagpunt situeren we tegen het levende decor van de bouwplaats een theatervoorstelling waarin we onderzoeken wat de verandering doet met het gebied, met haar bewoners, met ons en met u. We voeren u langs verschillende plekken en construeren er de planeet die Binckhorst heet.

Deze voorstelling komt in een korte tijd tot stand. Makers en spelers laten zich een week lang onderdompelen in de Binckhorst, in de dagen voorafgaand aan de voorstelling om ter plekke de voorstelling tot stand te brengen. Als bron van inspiratie dienen de locatie en ‘Westkaai’ van Bernard-Marie Koltes.

De voorstelling is inclusief eten en drinken, verzorgd door Overal Koken. Voor bezichtiging van de voorstelling is het noodzakelijk dat u goed ter been bent.

Reserveren via de website van de cultuurfabriek

Toegang vanaf 16 jaar 20 euro inclusief eten en drinken.

Toegang tot 16 jaar 10 euro inclusief eten en drinken.

Tijdens het reserveringsproces wordt u gevraagd de kaarten te betalen met iDeal via uw eigen internetbankieren. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de veilige externe betalingswebsite Mollie.com

Annuleren met restitutie is mogelijk tot 5 dagen voor de voorstelling. De kosten voor gebruik van iDeal (0,27 euro) kunnen helaas niet worden gerestitueerd.

Gemaakt en gespeeld door: Matteo Pasquini, Claudia Kolman, Janine Posthumus, Suzanne van den Hondel, Jeroen van der Aa, René Goverde, Simon Jurg, Simone van Montfort, Kim Kortekaas, Flora Nacer, Maaike Klaassen, Roland Peppinck, Ingeborg Beerling, Aleid Landeweerd, Anand James en Agnes Valkhof.

Regie: Stephanie Hermes en Bas Wijnen

Muziek en geluidontwerp: Studio Haen

26 Aug