Laddertjesdag uitnodiging
De Werkfabriek – Wegastraat 29-31 in Den Haag

Van 13:00 - tot 17:00

Oproep aan jongeren en werkgevers deel te nemen aan de 10e Laddertjesdag

Als jongere nodigt de Stichting Nelis je uit om je aan te melden en deel te nemen aan de verschillende praktijkonderdelen: ladderen, handmatig zemen, rolsteiger opbouwen en kennismaking met de hoogwerker. Zo kunnen we gezamenlijk kijken of je beschikt over het glazenwassers DNA en of je geselecteerd kan worden om deel te nemen aan ons project “Op de Ladder naar Succes”.

Als werkgever van een glazenwassers- en schoonmaakbedrijf nodigt de Stichting Nelis je uit om kennis te maken met deze organisatie. Daarnaast biedt het de gelegenheid om te kijken of er een geschikte jongere tussen zit die u een stageplek aan zou willen bieden.

Ook als Vriend van Nelis nodigen de stichting je graag uit, om zo een unieke en leuke dag mee te maken.

Stichting Nelis leert zijn jongeren op een ambachtelijke, veilige manier de fijne kneepjes van het vak samen met werkgevers die onze Nelis jongeren een kans wil geven.
Ook is er volop aandacht voor het ontwikkelen van werknemersvaardigheden en het ontwikkelen van competenties. Door onze positieve benadering, nauw contact met werkgevers, een passende vakopleiding te bieden en begeleiding naar stage/ baan, kan Stichting Nelis het verschil maken bij de bemiddeling van jongeren met een (grotere) afstand tot de arbeidsmarkt.

Aanmelden kan via info@stichtingnelis.nl met je CV en persoonsgegevens.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met
Richard via richard@stichtingnelis.nl of 06-22467645
Meer info over stichting Nelis : www.stichtingnelis.nl

27 Aug