WijnSpijs Wandeling Binckhorst
5 locaties in de Binckhorst

Van 12:00 - tot 17:00

Let’s Go! De WijnSpijs Wandeling in Den Haag Binckhorst komt er aan. Dit deel van de stad is helemaal HOT!! Laat je verrassen door Den Haag Binckhorst. De Industriële tinten zorgen voor een stoere & robuuste feel tijdens je wandeling. Het gebied rond de Binckhaven zit vol nieuwe creative start-ups die barsten van de wilde ideeën. Deze energie-boost zorgt voor een heerlijk bruisende sfeer en proef je terug in de lekkerste gerechten!

SPECIAL: Je proeft 5 heerlijke wijn-spijs combinaties ÉN een dessert + dessertwijn!

Ook zo benieuwd welke 5 leuke zaken je deze zondag gaat bezoeken?

📍 Glaswerk restaurant & winebar
Een prachtige zaak waar wijn, bier, eten & vrienden centraal staat. Laat je betoveren door de heerlijke sfeer en uitgebreide kennis aan wijn!

📍 Bink Rooftop
Geniet van de mooie Skyline van Den Haag, met een panorama uitzicht!! Geniet van de heerlijkste gerechten in de sfeer van de jaren 50.

📍 Kompaan Bier
In de Binckhaven geniet je hier van mooie robuuste gerechtjes, biertjes of wijntjes. Proef de culinaire geheimen van huisgerookte BBQ smaken!

📍 Roem’s Streetfood Culinair
Een onwijs leuke zaak waar streetfood een culinaire touch heeft gekregen. De porties zijn klein, waardoor je alle gerechten lekker kan proeven!

📍 Rebelz op de Binckhorst
Geniet van een prachtig uitzicht, bij deze verborgen schat! Heerlijk street-food & en mooie wijnen maken hier je dag compleet.

Reserveren via Wijnspijs.nl

Datum: Zaterdag 19 mei 2019
Tijd: 12:00 – 17:00 uur
Kosten: 64 euro per persoon

19 May