I’M BINCK festival 2017

naamloos

24 uur I’M BINCK festival:

De vijfde editie van het eigenzinnige I’M BINCK festival trok op vrijdag 6 oktober 2017 een hoop bezoekers naar de Haagse Binckhorst. 24 uur programma; 1 dag en 1 nacht. Binckhorst als proeftuin van de toekomst.

80 ondernemers die elkaar inspireerden. En dat al tijdens het ontbijt. De Binckhorst Top 2017: waar politiek, bewoners, ondernemers en belangstellenden het samenwerken aan de toekomst van de Binckhorst onder de loep gingen nemen.
Onderwerpen als kruisbestuiving van oude en nieuwe ambachten, impulsen aan circulaire economie in het gebied, meer zichtbaarheid voor de bestaande Binckse rijkdom en zelfs een pilot waterstof-autodelen kwamen onder de hamer. Conclusie: minimaal 1% (1,5 ha) tot permanente ‘tijdelijke (circulaire) experimenteerruimte’ bestempelen!

Tijdens GRENSVERLEGGERS, de Innovatie & Foodmarkt, presenteerden ondernemers hun unieke producten aan jong en oud. In de avond vulden dans, lekker eten, muziek, film, de avontuurlijke Binck Bang nachtexpeditie en tot slot de urban camping de Binckhorst.

I’M BINCK 2017 was een fantastisch, ambitievol, inspirerend en rijk programma! En dat op z’n Bincks: eigenwijs, ruw, verrassend, creatief en altijd bijzonder. We kunnen niet wachten tot volgend jaar!

We danken je voor je komst!
Het I’M BINCK Festival Team