Netwerk

Netwerkbijeenkomst

Data in 2019 : 6 maart 2019 is voorlopig de laatste netwerkbijeenkomst vervolg is nog niet bekend.

De maandelijkse I’M BINCK-netwerkbijeenkomsten bieden sinds 2012 ondernemers (die in de Binckhorst en de Haagse regio actief zijn) een platform om elkaar beter te kunnen leren kennen en goed op de hoogte te zijn van elkaars kennis, diensten en producten. Hiermee wil I’M BINCK samenwerking stimuleren waardoor de lokale economie in de Binckhorst/ stadsdeel Laak en de Haagse regio kan worden versterkt. Elke netwerkavond presenteren maximaal vier verschillende bedrijven uit de Binckhorst zich en laten ze zien waar zij momenteel (en in de toekomst) mee bezig zijn. Dat kan gaan om producten en diensten maar ook om bijzondere machines of materiaal innovaties. Aansluitend hierop is er alle ruimte om tijdens een borrel  informele te netwerken en verder te praten over het bestaande aanbod aan bedrijvigheid en de vele mogelijkheden daarvan. Menig samenwerking is hier al tot stand gekomen.

Ook een korte bedrijfspresentatie geven? Neem dan contact met ons op via info@imbinck.nl! (let op er zijn wat problemen met dit mailadres. gebruik tijdelijk: info@optrekbinckhorst.nl) . Houd voor meer informatie over het programma en de sprekers onze agenda op de website en nieuwsbrief in de gaten.

Organisatie: Sabrina Lindemann, Bram Heijkers (Stichting I’M BINCK ) Locatie: wisselend Aanmelden:  info@imbinck.nl   (let op er zijn wat problemen met dit mailadres. gebruik tijdelijk: info@optrekbinckhorst.nl)

De I’M BINCK netwerkbijenkomsten worden ondersteund door de gemeente Den Haag en de leden van het het I’M BINCK netwerk