Netwerk

Ronde Tafel

Data in het najaar 2019 : 18 september, 30 oktober, 4 december

De maandelijkse I’M BINCK-netwerkbijeenkomsten bieden sinds 2012 ondernemers (die in de Binckhorst en de Haagse regio actief zijn) en sinds kort ook aan de nieuwe bewoners een platform om elkaar beter te kunnen leren kennen en goed op de hoogte te zijn van elkaars kennis, talenten, diensten en producten. Hiermee wil I’M BINCK samenwerking stimuleren waardoor de lokale economie in de Binckhorst/ stadsdeel Laak en de Haagse regio kan worden versterkt. Elke netwerkavond presenteren maximaal vier verschillende bedrijven uit de Binckhorst zich en laten ze zien waar zij momenteel (en in de toekomst) mee bezig zijn. Dat kan gaan om producten en diensten maar ook om bijzondere machines of innovaties. Bewoners zijn welkom om ook te vertellen wat zij aan het gebied kunnen aanbieden of nodig hebben. Aansluitend hierop is er alle ruimte om tijdens een borrel  informeel te netwerken en verder te praten over het bestaande aanbod aan bedrijvigheid en de vele mogelijkheden daarvan. Menig samenwerking is hier al tot stand gekomen.

Ook een korte presentatie geven? Neem dan contact met ons op via info@imbinck.nl! (let op er zijn wat problemen met dit mailadres. gebruik tijdelijk: info@optrekbinckhorst.nl) . Houd voor meer informatie over het programma en de sprekers onze agenda op de website en nieuwsbrief in de gaten.

Organisatie: Sabrina Lindemann (Stichting I’M BINCK ) Locatie: wisselend Aanmelden:  info@imbinck.nl   (let op er zijn wat problemen met dit mailadres. gebruik tijdelijk: info@optrekbinckhorst.nl)

De I’M BINCK netwerkbijenkomsten worden ondersteund door de partners van het I’M BINCK netwerk