Derde weekwinnaar sextet Binckse Belofte

ontwerp5

De oplettende, bierbeluste, lezer van de scheve festivalkrant zal het zijn opgevallen dat er wat te winnen valt! Op pagina 6 vind je namelijk de grote Binckhorst-geschiedenisquiz. Elke festivalweek maken we een winnaar bekend.

De derde winnaar van 6 overheerlijke, onvervalste en immer naar meer smakende Binckse Beloftes is de heer K. Punselie uit Den Haag die zo pienter was zijn antwoorden op de quiz in te sturen. Eerdere winnaars zijn: P. Molewijk en J. Hathie.

Wil je zelf ook kans maken op 6 Binckse Beloftes? Ga dan op zoek naar de festivalkrant (met daarin de quiz) en stuur vervolgens jouw 5 goede antwoorden naar quiz@imbinck.nl. Wie weet ga je ook met zo’n mooi pakketje Haagse werkbier naar huis.

Over Binckse Belofte

Vorig jaar werd de Binckse Belofte officieel gepresenteerd. Voor dit ‘werkbier’ uit de Binckhorst werkten verschillende ondernemers uit het gebied samen, zoals bierbrouwerij Kompaan.

Of je nu aan het klussen bent of een klus hebt te klaren: met de Binckse Belofte zit je goed. Het fles-etiket is namelijk gemaakt van schuurpapier dat altijd wel een keer van pas komt.

22 okt