Fokker Terminal beste congreslocatie van Nederland

Fokker Terminal

Tijdens het Meetings Business Event 2019, georganiseerd door het vakblad Meetings, is de Fokker Terminal dubbel in de prijzen gevallen. Naast de winst van beste congreslocatie van het jaar regio West is de Fokker Terminal ook landelijk op de eerste plek geëindigd. Daarmee mag deze bijzondere locatie uit Den Haag zich het komende jaar officieel de beste Congreslocatie van Nederland noemen. Specifiek werd benoemd de flexibiliteit, creativiteit en persoonlijke benadering van de locatie. De Fokker Terminal is uitgegroeid tot een gewilde locatie voor grootschalige congressen en (zakelijke) evenementen.

In de tien jaar dat de Fokker Terminal nu bestaat heeft de locatie een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Van een lege, verlaten hangar met oude klaslokalen naar een full service, volledig ingerichte congres- en eventlocatie voorzien van de nieuwste faciliteiten. Het team van de Fokker Terminal ziet deze prestigieuze prijs dan ook als een extra aanmoediging om vooral te blijven doen waar we goed in zijn; ontzorging en maximale flexibiliteit met een compact team van event professionals en toegewijde partners en leveranciers.

Inmiddels is de herontwikkeling van het stadsdeel ‘de Binckhorst’ in volle gang. De transitie van het voormalige industrieterrein naar een bruisend en spannend nieuw stuk Den Haag wordt op meerdere plekken snel zichtbaar. Ook de directe omgeving van de Fokker Terminal vernieuwt in hoog tempo. De aanleg van de Rotterdamse Baan (directe tunnelverbinding tussen de A4/A13 en de Binckhorst) schiet al aardig op en eind 2019 zal de ‘Binckhorst Avenue’ geopend worden. Daarmee zal de Fokker Terminal weer uitstekend zichtbaar zijn vanaf deze nieuw ingerichte laan met grandeur en veel groen.

27 jan