Open Bedrijven Weekend

Datum: 9, 10 en 11 oktober 2015

Den Haag is een prachtige diverse stad en maakt onderdeel uit van het Stadsgewest Haaglanden. Regering en parlement zijn er gevestigd en het is de residentie van het koninklijk huis. Ook is Den Haag een van de meest vooraanstaande vestigingsplaatsen van de Verenigde Naties, hetgeen de stad internationale allure geeft. Veel grote internationale bedrijven hebben ervoor gekozen zich in Den Haag te vestigen maar ook midden- en kleinbedrijf floreren in het ‘Haagse’.

Tijdens het Open Bedrijven Weekend krijgen deze bedrijven de gelegenheid om zich te presenteren aan elkaar en aan het Haagse publiek. Van de grote multinational tot de beginnende start-up. Wie zijn ze, wat doen ze en waar staan ze voor?

Gedurende het weekend worden er verschillende programma’s aangeboden voor een divers publiek. Op vrijdag komt vooral het zakelijk publiek aan bod, de zaterdag en zondag zijn voor iedereen, van jong tot oud.

Altijd al een kijkje willen nemen achter de normaal gesloten deuren van de Wegener drukkerij, of achter de schermen bij deelnemende hotels als het Amrâth Kurhaus en het Carlton Ambassador? Kom dan 9, 10 of 11 oktober a.s. naar het Open Bedrijven Weekend Den Haag. Ga naar een kaviaar- of champagneproeverij en maak een testrit op een e-bike, Segway of in een Tesla?

Meer info: http://www.openbedrijvenweekend.nl/

Wilt u ook deelnemen aan het Open Bedrijven Weekend neem dan contact op met Marion Verboom via marion.verboom@openbedrijvenweekend.nl of 06-52888144.

11 sep