Opening Rebelz op de Binckhorst

Het is zover! Rebelz op de Binckhorst opent haar deuren aan de Junostraat 127 in Den Haag. Een nieuw restaurant op de Binckhorst, een verborgen schat aan de Trekvliet. Streetfood uit alle delen van de wereld in een nieuw jasje.

Bij Rebelz op de Binckhorst kun je terecht voor lunch en diner. Daarnaast is het ook een prima plek om af te spreken met vrienden voor koffie of een borrel, binnen of bij mooi weer op het terras aan het water. Ook voor zakelijke afspraken of als werkplek is Rebelz op de Binckhorst meer dan geschikt. Laat je verrassen door onze gastvrijheid en de lekkere streetfood gerechten uit onze keuken, herkenbaar en van uitzonderlijke kwaliteit.

Karin Nijman is de initiatiefnemer en eigenaar. Zij onderneemt vanuit haar passies: mensen vooruithelpen en indrukwekkende horeca. Met Rebelz realiseert ze haar wens om sociale en commerciële doelstellingen elkaar te laten versterken. De afgelopen jaren opende zij Rebelz aan de Rotte in Rotterdam en Rebelz in de Kampioen in Nieuwersluis.

Rebelz op de Binckhorst aan de Junostraat is een restaurant met een bijzondere missie: ex-gedetineerde vrouwen een kans bieden op een mooie toekomst. Door hen bij Rebelz op te leiden tot kok of gastvrouw. Rebelz werkt hiervoor samen met de Horeca-academie in Den Haag, gespecialiseerd in het geven van hoogwaardig onderwijs aan ‘herintreders’.

We willen laten zien dat je een succesvol restaurant kunt runnen en tegelijk een maatschappelijk doel kunt nastreven.

Een restaurant met een goed verhaal en een urban vibe. En natuurlijk eten waar je warm van wordt en energie van krijgt. Goede ingrediënten, geen poespas en voor een fijne prijs. Rauw wordt gecombineerd met mooi; met een zonnige toekomst. Grafische kunst verbindt die lichte en donkere kant, verbindt het rauwe en het gestileerde. Wees welkom voor de lekkerste koffie in Den Haag met huisgemaakt gebak, een fijne lunch of een andere lekkere keuze van ons all-day menu! Geen tijd om bij ons te komen eten? Kom langs, bestel iets van ons Take Away menu om thuis van te genieten.

Op donderdag 21 februari zal Wethouder Rachid Guernaoui rond 18.00 uur de officiële opening verzorgen waarbij hij ook het eerste exemplaar van het Rebelz magazine overhandigd krijgt.

Bekijk de website voor de openingstijden en om te reserveren, www.rebelzopdebinckhorst.nl

19 feb