The Harbour Club komt naar de Binckhorst

Restaurant The Harbour Club komt na een aantal jaar afwezigheid weer terug naar Den Haag. Drie jaar geleden vertrokken ze uit Scheveningen, begin volgend jaar openen ze een nieuwe vestiging op de bovenste verdieping van BINK36.

“BINK36 voelde vanaf moment één goed,” vertelt Joost Verhoeven, een van de eigenaren van The Harbour Club. Toen dit restaurant drie jaar geleden vertrok uit de Scheveningse haven was het nooit de bedoeling geweest dat de ondernemers definitief zouden vertrekken uit de hofstad. En na een gesprek over BINK36, het oude PTT-gebouw langs het spoor dat onder andere dienstdoet als bedrijfsverzamelpand, hoefden ze niet lang na te denken.

“Als je in dit kantoorpand naar boven gaat, kun je meteen het échte Harbour Club-gevoel creëren. Een te gekke plek, een mooi historisch pand, met uitzicht over de skyline van Den Haag. Alle bekende kenmerkende gebouwen kun je zien,” aldus Verhoeven. “We willen bezoekers een bijna on-Nederlands wauwgevoel geven. Je stapt de lift in en je stapt in een andere wereld de lift weer uit.”

The Harbour Club verwacht in februari de deuren te openen. Rooftopbar Bink36, dat nu boven in het pand zit, blijft open tot eind dit jaar.

Bron: Den Haag Centraal

26 nov