Netwerkbijeenkomsten

Let op: i.v.m. COV-19 organiseren we ipv de live Netwerkbijeenkomsten nu online I’M BINCK MEET-UP’S. Check de agenda voor de tijden en thema’s.

De maandelijkse Netwerkbijeenkomsten van I’M BINCK bieden sinds 2012 ondernemers, gebruikers en bewoners een platform om elkaar beter te leren kennen.  Zo blijven zij goed op de hoogte van elkaars wensen, vragen, kennis, talenten, diensten en producten. Hiermee stimuleert I’M BINCK samenwerking waardoor de lokale economie en de leefbaarheid in de Binckhorst en stadsdeel Laak wordt versterkt. Elke netwerkavond vindt plaats op een andere locatie in het gebied. De pitches van verschillende deelnemers laten zien waar zij momenteel mee bezig zijn. Dat kan gaan om producten en diensten, maar ook om bijzondere machines, innovaties of verhalen. Aansluitend is er alle ruimte om tijdens een informele netwerkborrel verder te praten. Menig samenwerking is hier tot stand gekomen.

Ook een korte presentatie geven? Neem contact op via info@imbinck.nl

Houd voor meer informatie over het programma en de sprekers onze agenda in de gaten, of meld je aan voor de nieuwsbrief.

basisactiviteiten

netwerkbijeenkomsten

ronde tafels

excursies