samen op de binckhorst

Bewoners en bedrijven
ontmoeten elkaar

 

 

Doel

Het aantal inwoners van de Binckhorst groeit door de woningbouw in het gebied snel. I’M BINCK bied aan nieuwe bewoners een BINCKHORST INBURGERINGSPAKKET aan. Daarmee helpen we je om kennis te maken met de bestaande rijkdom van je nieuwe woonplek, zoals verborgen voorzieningen, de beste cappuccino, bijzondere cultuur en meer. En wordt je ook (als je dat wilt) betrokken bij de verdere ontwikkeling hiervan. Wij nodigen de nieuwe bewoners uit om deel te nemen aan de bestaande Netwerkbijeenkomsten en om mee te gaan met onze  Tours door de Binckhorst. Tevens zijn we bezig met het vergroten van onze huidige ICT-capaciteit zodat we effectiever met een veel grotere achterban kunnen communiceren. I’M BINCK werkt bij de invulling hiervan uiteraard samen met ondernemers en ICT-experts uit de Binckhorst zelf.

Ben je geïnteresseerd in het BINCKHORST INBURGERINGSPAKKET? Neem dan contact op met Sabrina.

 

Actueel

I’M BINCK is in samenwerking met Susanne van der Kleij bezig om nieuwe bewoners te interviewen over hun visie op en verwachtingen met de Binckhorst, en wensen en dromen voor de toekomst. De eerste interviews zijn gehouden met bewoners op BinckEiland en Maanplein. Deze vindt je hieronder bij Recente Berichten.

Ben jij ook een bewoner van de Binckhorst en wil je ook geïnterviewd worden? Neem dan contact op met Sabrina.

 

Meedoen of meer weten?

Neem contact op met Sabrina Lindemann: 06-40012241 of sabrina@imbinck.nl

Sabrina Lindemann

Sabrina Lindemann

Buro OpTrek en oprichter I’M BINCK | bestuurslid

 

sabrina@imbinck.nl

06 400 12 241

Urban catalyzer, verbinder en ruime ervaring met participatieprocessen.

Samen werken aan de Binckhorst vanuit bestaande kwaliteiten en potenties.

recente berichten over bewoners en bedrijven

De Ziel van de Binckhorst

De Ziel van de Binckhorst

De stenen komen tot leven Boek over heden, verleden en toekomst van (kasteel) De Binckhorst in Den Haag ‘De Ziel van De Binckhorst’ is de titel van...

Lees meer
Nieuwjaarsborrel 2023 bij SECRID

Nieuwjaarsborrel 2023 bij SECRID

Stichting I’M BINCK, de bedrijvenvereniging BLF, Coalitie Laak  hebben dit jaar de handen in een geslagen en samen op 26 januari een Nieuwjaarsborrel georganiseerd. De borrel werd aangeboden aan ondernemers, bewoners, maatschappelijke organisaties en andere betrokkenen bij de Binckhorst/Laak, en vond plaats bij Secrid , in de Saturnusstraat. Onze gast van de avond was wethouder Robert van Asten ( Binckhorst en Stedelijke ontwikkeling).

Lees meer
TRY OUT Binckplekken tour

TRY OUT Binckplekken tour

Afgelopen vrijdag organiseerde I’M BINCK het platform van de Binckhorst samen met de SHIE Stichting Haags Industrieel Erfgoed een ‘try out tour’ langs de zogenaamde dertien Binckplekken, cultureel en/of industrieel erfgoed in de Haagse Binckhorst.

Lees meer

overige Speerpunten

praktijkacademie

binckplekken
en bincks groen

energietransitie