samen op de binckhorst

Bewoners en bedrijven
ontmoeten elkaar

 

 

Doel

Het aantal inwoners van de Binckhorst groeit door de woningbouw in het gebied snel. I’M BINCK bied aan nieuwe bewoners een BINCKHORST INBURGERINGSPAKKET aan. Daarmee helpen we je om kennis te maken met de bestaande rijkdom van je nieuwe woonplek, zoals verborgen voorzieningen, de beste cappuccino, bijzondere cultuur en meer. En wordt je ook (als je dat wilt) betrokken bij de verdere ontwikkeling hiervan. Wij nodigen de nieuwe bewoners uit om deel te nemen aan de bestaande Netwerkbijeenkomsten en om mee te gaan met onze  Tours door de Binckhorst. Tevens zijn we bezig met het vergroten van onze huidige ICT-capaciteit zodat we effectiever met een veel grotere achterban kunnen communiceren. I’M BINCK werkt bij de invulling hiervan uiteraard samen met ondernemers en ICT-experts uit de Binckhorst zelf.

Ben je geïnteresseerd in het BINCKHORST INBURGERINGSPAKKET? Neem dan contact op met Sabrina.

 

Actueel

I’M BINCK is in samenwerking met Susanne van der Kleij bezig om nieuwe bewoners te interviewen over hun visie op en verwachtingen met de Binckhorst, en wensen en dromen voor de toekomst. De eerste interviews zijn gehouden met bewoners op BinckEiland en Maanplein. Deze vindt je hieronder bij Recente Berichten.

Ben jij ook een bewoner van de Binckhorst en wil je ook geïnterviewd worden? Neem dan contact op met Sabrina.

 

Meedoen of meer weten?

Neem contact op met Sabrina Lindemann: 06-40012241 of sabrina@imbinck.nl

Sabrina Lindemann

Sabrina Lindemann

Buro OpTrek en oprichter I’M BINCK

 

sabrina@imbinck.nl

06 400 12 241

Urban catalyzer, verbinder en ruime ervaring met participatieprocessen.

Samen werken aan de Binckhorst vanuit bestaande kwaliteiten en potenties.

recente berichten over bewoners en bedrijven

Bincks Groen krijgt ruimte op oude Karwei kavel

Bincks Groen krijgt ruimte op oude Karwei kavel

De braakliggende oude Karwei kavel in de Binckhorst biedt aan het initiatief Bincks Groen platform een unieke kans om samen met de bewoners, ondernemers en andere geïnteresseerden de leefomgeving van de Binckhorst nu al een boost te geven en zo snel mogelijk aangename plekken te creëren waar men kan vertoeven en elkaar kan ontmoeten (placemaking). Op 15 september is de feestelijke ingebruikname.

Lees meer
Hardkooproute door de Binckhorst en langs de Trekvliet is klaar

Hardkooproute door de Binckhorst en langs de Trekvliet is klaar

Een van de eerste resultaten van Bincks Groen is een hardlooproute van ongeveer 7 km door de Binckhorst, langs de Trekvliet in de Molenwijk en Rijswijk. De route wordt in het najaar van 2021 op strategische plekken nog gemarkeerd met metalen grondpunaises. Digitaal is de route beschikbaar via de app Komoot

Lees meer
Persbericht m.b.t. overhandiging publicatie: ‘Het schuurt in de Haagse Binckhorst’ aan wethouder Mulder

Persbericht m.b.t. overhandiging publicatie: ‘Het schuurt in de Haagse Binckhorst’ aan wethouder Mulder

Op 29 juni overhandigde I’M BINCK – hét onafhankelijke platform van de Haagse Binckhorst – aan wethouder stadsontwikkeling Anne Mulder de publicatie Het schuurt in de Haagse Binckhorst, waarin nieuwe bewoners en ondernemers aan het woord komen over de Binckhorst. De bewoners over hun keuze voor het gebied als woonplek en de ondernemers over de verandering die de komst van de bewoners met zich meebrengt voor hun bedrijf. Deze interviews geven een unieke inkijk hoe bewoners en ondernemers tegen elkaar aankijken.

Lees meer

overige Speerpunten

praktijkacademie

binckplekken
en bincks groen

energietransitie