Een eeuw begraven op St. Barbara

Begraafplaats St. Barbara is van een onverharde polderweg uitgegroeid tot een oase van rust in de bedrijvige Binckhorst. De begraafplaats bestaat 100 jaar en daarmee is een bijzonder lustrumjaar officieel van start gegaan.

2x kennis-werksessies Bincks Groen

2x kennis-werksessies Bincks Groen

In de kennis-werksessies van Bincks Groen op woensdag 11 en maandag 23 november 20.00-22.00 uur hebben we onze bestaande kennis over onderwerpen zoals Groene daken / Eetbaar Groen / Water en Groen in de Binckhorst / Tijdelijk groen / Identiteit Binckhorst en rauw groen in kaart gebracht en besproken. Doel van deze sessies was om te komen tot eerste ideeën voor vergroeningsmogelijkheden in de Binckhorst….

Lees meer
City Deal Ruimte voor Lopen

City Deal Ruimte voor Lopen

Op de valreep van 2020 heeft I’M BINCK nog een mooie stap gezet . . . wij zijn partner geworden in de City Deal Ruimte voor Lopen.
Lopen is gezond voor lichaam en geest. Gelukkig komt hier de laatste jaren meer aandacht voor. Maar om lopen te stimuleren, moeten er wel wat drempels worden weggenomen. Letterlijk en figuurlijk….

Lees meer
Den Haag pompt 300 miljoen in bereikbaarheid

Den Haag pompt 300 miljoen in bereikbaarheid

Den Haag trekt de komende jaren 300 miljoen euro uit voor de verbetering van de bereikbaarheid van de stad. Dat geld gaat onder meer naar de nieuwe railverbinding van Scheveningen via de Binckhorst richting Zoetermeer (125 miljoen).

Lees meer

schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief