Het binnenstedelijk bedrijventerrein Binckhorst in Den Haag herbergt een aantal bijzondere plekken. Op de mooiste hiervan opent POP-UP Restaurant Restwaarde weer haar deuren. Het tijdelijke restaurant is gevestigd in de sfeervolle industriële haven bij ateliercomplex ‘De Besturing’. Het restaurant heeft een spectaculair uitzicht op de kranen van de tegenoverliggende asfaltfabriek. Het dagelijks lossen van de vrachtschepen geeft deze plek theatrale allure. Restaurant Restwaarde biedt een unieke kans om deze locatie te ontdekken gekoppeld aan een bijzondere smaakervaring.

Op 26 juni kun je vanaf 16.00 uur tot 19.00 borrelen en genieten van kleine hapjes bereid door de koks van De Lunchboxx, een lokale horecaondernemer in het gebied.
Op 27 en 28 juni kun je plaats nemen voor een 3-gangen menu (borrel vanaf 17.00 uur, keuken open vanaf 18.00 tot 21.00 uur) bereid door Youth Food Movement Den Haag met als kok Mijke van Waesberge.

Data: vrijdag 26/ zaterdag 27/ zondag 28 juni 2015
Locatie: Saturnusstraat 89, 2516 AG Den Haag / ingang via de kade in de haven

Aanmelden: info@optrekbinckhorst.nl t/m 14.00 uur op de dag zelf. Daarna alleen nog telefonisch reserveren mogelijk via 06 40012241.
Contact: Sabrina Lindemann
Volg ons op Facebook: Restaurant Restwaarde

Restaurant Restwaarde is onderdeel van het langlopende project ReSourceCity Binckhorst, een initiatief van Mobiel projectbureau OpTrek waarin het creëren van nieuwe producten en ook diensten centraal staat door het verbinden van bestaande lokale resources. ReSourceCity Binckhorst creëert daarmee nieuwe waardeketens die de ontwikkeling van de Binckhorst een impuls geven.