Presentatie onderzoek van een groep internationale studenten van de Universiteit Wageningen op 23 juni 2016

Op dit moment is een groep internationale studenten van de Universiteit Wageningen onderzoek aan het doen in de Haagse Binckhorst. Hun studie gaat over de mogelijkheden om de publieke ruimte in de Binckhorst in de toekomst als productieve en groene ruimte te gebruiken. Hun onderzoek gaat over planten die enerzijds binnen de Binckhorst gebruikt kunnen worden als grondstof voor nieuwe producten en het creëren van nieuwe werkgelegenheid, en anderzijds esthetisch bijdragen aan het karakter en de identiteit van productie waar de Binckhorst bekend voor staat.

Op 23 juni van 17.30 uur tot 19.00 uur presenteren zij onder het motto ‘Binck it!  Loop it!  Use it!’ hun voorlopige resultaten en ontwerpvoorstellen voor de productieve planten in de publieke ruimte van de Binckhorst.

Om hun onderzoeksproces te verrijken zijn ze opzoek naar bedrijven uit de Binckhorst en omgeving en mensen uit het ruimtelijke beleid en andere geïnteresseerden die constructief mee willen denken en reflecteren op hun onderzoek.

Voel je je betrokken over de toekomstige ruimtelijke ontwikkelingen in de Binckhorst, zie je de talrijke mogelijkheden van een tijdelijke of permanente invulling van de publieke ruimte of ben je geïnteresseerd in het gebruiken van lokale grondstoffen voor het creëren van nieuwe producten, aarzel dan niet en kom naar de presentatie op 23 juni 2016.

Locatie: nog niet bekend.

Contact en aanmelden: info@imbinck.nl