Lokale makers laten zien wat zij bedenken, doen en innoveren! Laat je verrassen tijdens de door locals begeleide expedities, doe mee aan DIY workshops en laat je betoveren door kunst en cultuur.

Durf jij een blik in de toekomst te werpen? De Binck-Academy stelt je voor aan inspirerende doeners en visionairs, die je meenemen in trends van nieuwe technologieën, ondernemerschap, wonen, robotica, circulair bouwen of voedselproductie. En dat alles natuurlijk vergezeld van lekker eten, drinken, dans en muziek op avontuurlijke industriële locaties.

Ontdek de Haagse Binckhorst als een gebied dat jou meer te bieden heeft dan je denkt!


Locatie

Het hart van het festival zijn verschillende locaties en gebouwen in de Binckchorsthaven rondom de Saturnusstraat. Hier vind je de opvallende, mobiele kiosk ‘Brute Binck’, waar je een polsbandje voor het festival kunt halen, waar de expedities starten en plattegronden te verkrijgen zijn.

Voor het volledige programma kijk op www.imbinckfestival.nl