Het I’M BINCK Festival is een laagdrempelig publieksevent op het snijvlak van ontmoeting, creativiteit, innovatie, ondernemerschap en kennisontwikkeling dat op 6 oktober 2017 > 24 uur lang (1 dag en 1 nacht) plaats gaat vinden in de Haagse Binckhorst, het maakgebied van Den Haag.

Bekijk het volledige programma op onze eigen festival website www.imbinckfestival.nl

 

Achtergrondinformatie:

Met het jaarlijkse I’M BINCK Festival (sinds 2012) zetten we ook in 2017 de Binckhorst weer op de kaart en vieren we samen met de lokale ondernemers, (toekomstige) bewoners en bezoekers de eigenzinnige creativiteit, ambachtelijkheid en cultuur van de Binckhorst.

Op het festival kun je genieten van food & drinks uit de regio en er vinden overdag en ‘s nachts door de hele Binckhorst expedities plaats, met de boot, te voet of met de fiets. Je kunt eten en drinken op industriële avontuurlijke locaties. Of de BINCKHORST TOP meemaken waar politici, gemeente, ontwikkelaars, toekomstige bewoners en lokale ondernemers spreken over de vraag hoe we samen vorm kunnen geven aan de toekomst van dit stadsdeel van Den Haag, dat ook een belangrijk knooppunt in de regio is.

Als toefje op de taart kun je in de nacht van 6/7 oktober naast een spannende nachtexpeditie ook nog komen slapen op de BIVAK Urban camping in de Binckhorst.