Het videoproductiebedrijf GGTV bezocht het industriegebied de Binckhorst in het kader van een onderzoek over sociale cohesie en netwerkvorming in ontwikkelgebieden. Waar de Binckhorst tot een paar jaar geleden niet de beste naam had in Den Haag is het de afgelopen jaren uitgegroeid tot de ‘place to be’ in de hofstad.

GGTV sprak met Sabrina Lindemann van bureau OpTrek en I’M BINCK over het betrekken van gebruikers bij de ontwikkelingen van een gebied en het creëren van een community. Krijn Christiaansen richtte samen met 8 bedrijven een geheim genootschap op om meer verbindingen te leggen tussen bedrijven. GGTV sprak met Christiaansen en twee van de leden (Paul de Vos, De Vos Verffabriek en Victor de Vries, Repro van de Kamp) over hun ervaringen. Tenslotte richt de camera zich op een mooie samenwerking die is ontstaan vanuit de maandelijkse netwerkbijeenkomsten in de Binckhorst: B-Parks.

Bekijk hier de video van GGTV.