De gemeente Den Haag investeert 14,5 miljoen euro in een nieuw creatief bedrijfsverzamelgebouw op de Binckhorst. Het gebouw met de naam De Titaan is bedoeld voor zogeheten scale-ups. Dat zijn bedrijven die na de startfase flink doorgroeien. De Titaan ligt direct naast de Caballero Fabriek.

“Voor de economische groeikracht van Den Haag zijn jonge, innovatieve ondernemingen en creatief talent van groot belang”, zegt wethouder Saskia Bruines van Kenniseconomie. “Jarenlang was er een tekort aan ruimte voor jonge bedrijven die zich in Den Haag wilden vestigen in een creatief industrieel milieu als de Binckhaven. Met de Titaan maken we een enorme sprong door voor deze doelgroep maar liefst 11.000 vierkante meter aan ruimte te realiseren. Ze dragen niet alleen sterk bij aan groei van werkgelegenheid, maar trekken ook talent en investeerders aan. Daarnaast wordt het voor grotere bedrijven nog interessanter om zich in Den Haag te vestigen of te blijven.” De oplevering is in 2021.

Lees hier de volledige tekst op de website van Den Haag FM.