De bouw van de toerit voor de tunnel naar de Rotterdamsebaan is zo goed als klaar. In 2019 en in het 1e kwartaal van 2020 krijgt de Binckhorstlaan een nieuwe inrichting.

De aannemer werkt zowel binnen als buiten de bouwhekken van het werkterrein. Dat gebeurt in fases, zodat er voldoende ruimte blijft voor het verkeer.

Herinrichting Binckhorstlaan in fases

De werkzaamheden zijn begin 2019 gestart op de Binckhorstlaan ter hoogte van de Plutostraat en schuiven steeds meer op in de richting van Voorburg. Voor de periode januari 2020 tot en met april is het werk in stap 7 op kaart weergegeven:

Stap 7: hoofdrijbaan Binckhorstlaan tussen Fokker Terminal en Binckhorstbrug

In januari 2020 werkt de aannemer verder aan de herinrichting van de Binckhorstlaan tussen de Fokker Terminal en de Binckhorstbrug. Deze werkzaamheden duren tot en met april 2020.

Ter hoogte van Binck Twins en Dyckerhoff Basal worden 2 werkterreinen ingericht. De aannemer voert werkzaamheden uit aan de riolering. Wanneer het werk aan het riool klaar is, volgt het aanbrengen van de nieuwe bestrating. Om ruimte te maken voor de werkterreinen, schuiven de rijstroken van de Binckhorst ter plaatse iets op.

Tijdens de werkzaamheden blijft verkeer op de Binckhorstlaan mogelijk in 2 rijrichtingen.

Lees hier meer informatie.