Op 22 januari spraken ruim 90 bewoners en ondernemers uit Laak met gemeenteraadsleden tijdens de tweede editie van Raad in de Stad in de Haagse Hogeschool. Deelnemers kwamen met verschillende ideeën om Laak nog leuker te maken, die vervolgens werden gepresenteerd aan alle aanwezigen. De ingebrachte ideeën door I’M BINCK (Sabrina Lindemann: een nieuwe groene loper als verbinding tussen Laak en de nieuwe Binckhorst en Irmgard Bomers: werkgelegenheid voor jongeren uit Laak die bouwen aan de transitie) kwamen door de selectie.

Van de bijeenkomst is een verslag en een video impressie gemaakt. Ook De Posthoorn besteedde aandacht aan.

De aanwezige raadsleden willen graag werk maken van de ideeën en laten er geen gras over groeien. Zowel Groen Links als de SP hebben contact opgenomen en de laatste partij is voornemens een motie in te dienen om te starten met de ontwikkeling van een co-creatiespace voor en door jongeren in de Binckhorst