Woningbelegger Vesteda en ontwikkelende aannemer Stebru ondertekenden een turnkey-overeenkomst voor de projectontwikkeling in de Binckhorst in Den Haag. Het bijzondere woon- en werkcomplex met 205 huurwoningen en ruim 4.600 m2 commerciële ruimten heeft de naam: ‘Frank is een Binck’.

De Haagse Binckhorst transformeert de komende jaren naar een stedelijk en aantrekkelijk woon-werkgebied. Daar, op de hoek van de Melkwegstraat en de Saturnusstraat, realiseert Stebru 205 appartementen voor Vesteda. Het complex bestaat uit 62 sociale huurwoningen, 143 middensegment-huurwoningen en ruim 4.600 m2 commerciële ruimten. De woonoppervlakte varieert tussen 48 en 86 m2, met een gemiddelde van 68 m2.

Pieter Knauff, director Acquisitions, is trots: ‘Vesteda blijft in deze dynamische tijden investeren in de broodnodige productie van aantrekkelijke huurwoningen voor middeninkomens. Project Frank is een Binck wordt gerealiseerd in het creatieve hart van de nieuwe Binckhorst, aan het water van de Binckhaven en op steenworp afstand van de Caballero-fabriek. Dit moderne en stoere wooncomplex sluit uitstekend aan bij onze ambitie om te investeren in betaalbare woningen voor een brede doelgroep in en rond grote steden.’

Lees het volledige artikel op de website van vastgoedmarkt.nl