Het nieuws dat de horeca de komende vier weken gesloten moet blijven is hard aangekomen bij Pascal Ultee van Capriole Café. “Ik ben vannacht wakker geworden met steken op mijn borst en paniek in mijn lijf”, zegt Ultee in Haags Bakkie op Den Haag FM. “Nu heeft het ons echt wel overvallen.” Ook het bericht dat het OMT adviseerde om te kijken of de restaurants wel open konden blijven valt niet in goede aarde bij de ondernemer. “Dat had ik eigenlijk liever niet geweten.”

Premier Rutte maakte 13 oktober bekend dat de restaurants en cafés na woensdag 14 oktober de deuren weer moeten sluiten. “Er zijn nu vier weken aangekondigd, maar de vorige keer werd gezegd twee weken en dat werden ruim twee maanden.” De ondernemer zegt er rekening mee te houden dat de horeca in de winter grotendeels gesloten zal zijn.

Bekijk het interview met Pascal Ultee op de website van Den Haag FM.