Laatste kans: Geef uw mening en dien uw idee in!

Van eetbare planten tot een bloeiende kade. Van een zwembad tot kanoverhuur. Of wat te denken van een onderwatermuseum of een stadstuin op hoogte… Deze en meer ideeën zijn de afgelopen tijd ingediend om van Junopark een aantrekkelijke plek te maken om te wonen, werken en verblijven.

Voor het spreekuur dat we hadden gepland op 29 oktober zijn weinig aanmeldingen. Dat kunnen we ons goed voorstellen met alle geldende coronamaatregelen. We hebben daarom besloten om het spreekuur te laten vervallen en in plaats daarvan de reactietermijn te verlengen.

Dus, heeft u nog een goed idee? Of heeft u nog aandachtspunten die u mee wilt geven? Ga naar de website junoparkdenhaag.nl, dien uw idee in én vul de online peiling in. Dit kan nog tot 28 oktober. Voor vragen kunt u mailen naar info@junoparkdenhaag.nl.